Jak?

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
Margareth
zaufany użytkownik

Jak?

Post autor: Margareth »

Skad biora sie "glosy"? Dlaczego je slysze?
Nie ma już nic za ścianą powiek.
Awatar użytkownika
moi
moderator
moderator
Gadu-Gadu: 9
Kontakt:

Re: Jak?

Post autor: moi »

Odstawiłaś lub zmniejszyłaś leki. Masz nawrót psychozy, a przynajmniej niektórych objawów psychotycznych. Nie doszukuj się w tym mistycyzmu. To Twój mózg Cie oszukuje.
Jeśli na lekach nie słyszałaś głosów, to czas chyba po nie znowu sięgnąć.
Czasami jednak jest tak, że nawet leki nie likwidują wszystkich objawów i pozostają one w formie szczątkowej.
U mnie głosy likwidują tylko duże dawki leków, na których nie mogę funkcjonować, więc pogodziłam się z objawami szczątkowymi.

Pozdrawiam.m.
Awatar użytkownika
Tal
zaufany użytkownik

Post autor: Tal »

Margareth jeśli nie wykluczasz, że problem schizofrenii może mieć podłoże duchowe i jesteś wierząca to może warto się pomodlić o spokój w sercu.
Osobiście wierzę, że borykamy się z problemem na tle duchowym, gdzie demony nas zadręczają i starają się manipulować, ale jedno imię skutecznie je przepędza ;)
Módl się do Jezusa, zaproś Go do swojego życia, jeśli pomoże Tobie w zmaganiu z tą udręką masz odpowiedź i rozwiązanie, nic nie tracisz Margareth.
Ostatnio zmieniony wt cze 02, 2015 1:08 am przez Tal, łącznie zmieniany 1 raz.
"Bo wszystko, co się narodziło z Boga, zwycięża świat. A tym zwycięstwem, które zwyciężyło świat, jest nasza wiara." (1 J 5,4)
cezary123
zaufany użytkownik

Post autor: cezary123 »

Podobno podczas słyszenia głosów w mózgu uaktywniają się obszary odpowiedzialne za naszą własną mowę.
Widocznie to nieświadome językowe wytwory samego człowieka.
Awatar użytkownika
Margareth
zaufany użytkownik

Post autor: Margareth »

Gadaja non stop, oszalec można. Choć pierwszy raz powiedzieli, że jestem piękna. Przynajmniej raz czuje się in plus. Ale powodują też myśli s. Mogę tylko zamknąć oczy, ale to nie pomaga. Zbyszku, proszę Cię stworz mi osobny dział w wątkach osobistych. Nie wytrzymam dłużej poniżania.
Nie ma już nic za ścianą powiek.
Awatar użytkownika
moi
moderator
moderator
Gadu-Gadu: 9
Kontakt:

Post autor: moi »

Ale kto Cię poniża? Może tylko tak Ci się wydaje?

Pozdrawiam.m.
ODPOWIEDZ

Wróć do „głosy”