Jak?
Moderator: moderatorzy
- moi
- moderator
- Gadu-Gadu: 9
- Kontakt:
Re: Jak?
Odstawiłaś lub zmniejszyłaś leki. Masz nawrót psychozy, a przynajmniej niektórych objawów psychotycznych. Nie doszukuj się w tym mistycyzmu. To Twój mózg Cie oszukuje.
Jeśli na lekach nie słyszałaś głosów, to czas chyba po nie znowu sięgnąć.
Czasami jednak jest tak, że nawet leki nie likwidują wszystkich objawów i pozostają one w formie szczątkowej.
U mnie głosy likwidują tylko duże dawki leków, na których nie mogę funkcjonować, więc pogodziłam się z objawami szczątkowymi.
Pozdrawiam.m.
Jeśli na lekach nie słyszałaś głosów, to czas chyba po nie znowu sięgnąć.
Czasami jednak jest tak, że nawet leki nie likwidują wszystkich objawów i pozostają one w formie szczątkowej.
U mnie głosy likwidują tylko duże dawki leków, na których nie mogę funkcjonować, więc pogodziłam się z objawami szczątkowymi.
Pozdrawiam.m.
Margareth jeśli nie wykluczasz, że problem schizofrenii może mieć podłoże duchowe i jesteś wierząca to może warto się pomodlić o spokój w sercu.
Osobiście wierzę, że borykamy się z problemem na tle duchowym, gdzie demony nas zadręczają i starają się manipulować, ale jedno imię skutecznie je przepędza
Módl się do Jezusa, zaproś Go do swojego życia, jeśli pomoże Tobie w zmaganiu z tą udręką masz odpowiedź i rozwiązanie, nic nie tracisz Margareth.
Osobiście wierzę, że borykamy się z problemem na tle duchowym, gdzie demony nas zadręczają i starają się manipulować, ale jedno imię skutecznie je przepędza

Módl się do Jezusa, zaproś Go do swojego życia, jeśli pomoże Tobie w zmaganiu z tą udręką masz odpowiedź i rozwiązanie, nic nie tracisz Margareth.
Ostatnio zmieniony wt cze 02, 2015 1:08 am przez Tal, łącznie zmieniany 1 raz.
"Bo wszystko, co się narodziło z Boga, zwycięża świat. A tym zwycięstwem, które zwyciężyło świat, jest nasza wiara." (1 J 5,4)
Gadaja non stop, oszalec można. Choć pierwszy raz powiedzieli, że jestem piękna. Przynajmniej raz czuje się in plus. Ale powodują też myśli s. Mogę tylko zamknąć oczy, ale to nie pomaga. Zbyszku, proszę Cię stworz mi osobny dział w wątkach osobistych. Nie wytrzymam dłużej poniżania.
Nie ma już nic za ścianą powiek.