forum dla osób dotkniętych schizofrenią, ich rodzin oraz zainteresowanych ''Dla człowieka nie tylko świat otaczający jest zagadką, jest on nią sam dla siebie. I z obu tajemnic bardziej dręczącą wydaje się ta druga.'' Antoni Kępiński
Tak sobie myślę, że jest tu sporo osób, które bym bliżej poznała, choćby poprzez kontakt na Facebooku, a w sumie głupio mi prosić o namiary ich konta (bo nie wiem, czy chcą!). W związku z tym zwracam się do Was wszystkich, również tych, z którymi mam rzadszy kontakt, jeśli macie ochotę wrzućcie na PW Wasze Fejsbuki
Pozdrawiam
Człowiek ma żal do człowieka, a życie jak osioł ucieka. Pain makes people change.
Zobaczysz, jeszcze przejdę Ci dzisiaj przez myśl.
Wypadałoby Cezarek, ale rzadko mam czas, a dla niecałych dwóch dni weekendowych nie opłaca mi się przemierzać kilometrów. Ale... może w jakiś urlopik, jeśli akurat zbiegnie sie ze zlotem - chętnie!
Poczekam na zlot w Katowicach . Domyślam się, że na mnie by spadła przyjemność jego organizacji, hihi
Człowiek ma żal do człowieka, a życie jak osioł ucieka. Pain makes people change.
Zobaczysz, jeszcze przejdę Ci dzisiaj przez myśl.
W Krakowie są cyklicznie spotkania. Ja z moim Aniołkiem w tym roku znowu tam będziemy na weekend. Będzie to w okolicach lipca. Fajnie by było jakbyś i Ty wtedy wpadła. Poznamy się
"Żyjemy w świecie przyjemności pozbawionych radości"
"Nie widzę gwiazd, lecz muszę trwać"
Ja w sumie bardziej aktywny jestem tutaj niż na FB. Nie wiem, czy jeszcze nawet te konto na FB istnieje. Jeśli masz ochotę napisz na PW, pogadamy o starych czasach.
Czy to jest jakaś akcja sponsorowana przez facebooka, żeby zachęcić ludzi do zakładania kont na tym portalu? Kiedyś byłem takiej podobnej świadkiem jak przed UP w krakowie dawali chanelki i jakieś inne gadżety za lajkowanie ich profilu.
miarą wielkości człowieka jest wielkość jego wrogów.
"Oto ja was posyłam jako owce między wilki" (Łk 10,3)