Głosy w sąsiedztwie.
Moderator: moderatorzy
- Dobro
- zaufany użytkownik
- Status: Karuṇā करुणा
- Gadu-Gadu: bla bla
Głosy w sąsiedztwie.
Puściłem trochę dance'u i usłyszałem jak sąsiad mówi, że on rapu słucha. No to puściłem im na całą parę z głośników małą playlistę. W przerwie ktoś wołał, że nie wierzy w to, że tego słucham. Posłuchałbym dalej ale nie wypada. Rano to zrobię chyba.

- Dobro
- zaufany użytkownik
Re: Głosy w sąsiedztwie.
Siostra mnie obgaduje, pies sąsiada też ma swoje do powiedzenia. Ale twardo trzeba. I tak nagrałem.
https://soundcloud.com/user487850634/minus
https://soundcloud.com/user487850634/minus

Karuna, a może Tobie się zdawało, że sąsiad coś mówił na Twój temat, tak samo jak wydaje Ci się, że ktoś Cię obgaduje?
Nie słuchaj maksymalnie muzy, zwłaszcza z rana, na razie możesz mieć lekkie przesłyszenia, albo i zaczynasz słyszeć głosy.
A może po prostu Ci się coś zdawało, bo za bardzo jesteś skoncentrowany na innych?
Więcej wiary w siebie i trochę luzu Ci nie zaszkodzi.
Nie słuchaj maksymalnie muzy, zwłaszcza z rana, na razie możesz mieć lekkie przesłyszenia, albo i zaczynasz słyszeć głosy.
A może po prostu Ci się coś zdawało, bo za bardzo jesteś skoncentrowany na innych?
Więcej wiary w siebie i trochę luzu Ci nie zaszkodzi.

To, że jakiś lek komuś służy, nie znaczy że nie zaszkodzi innej osobie. 

- Dobro
- zaufany użytkownik
Jojo, jestem świadomy, że to były głosy... Jednak poszło w muzykę, a czasem słucham bardzo głośno.
Wiesz, że to chyba trafia do celu. Jestem zbyt skoncentrowany na innych, jestem przewrażliwiony z tego powodu i mnie to czasem przerasta. Dzięki.
Faktycznie trochę luzu by się przydało. Ale i muzyka pomaga mi na stres.
pozdrawiam serdecznie
k.
Wiesz, że to chyba trafia do celu. Jestem zbyt skoncentrowany na innych, jestem przewrażliwiony z tego powodu i mnie to czasem przerasta. Dzięki.
Faktycznie trochę luzu by się przydało. Ale i muzyka pomaga mi na stres.
pozdrawiam serdecznie
k.