Papież ofiarował pieniądze na leczenie dziecka.
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
W tematach dotyczących choroby proszę pisać w odpowiednim poddziale "dyskusji ogólnej".
W tematach dotyczących choroby proszę pisać w odpowiednim poddziale "dyskusji ogólnej".
Papież ofiarował pieniądze na leczenie dziecka.
http://www.kurierlubelski.pl/artykul/37 ... l?cookie=1
Ale będzie szum i zazdrość. Dlaczego akurat jej a nie nam.
Ostatnio zmieniony pn lut 23, 2015 1:49 pm przez cezary123, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Papież ofiarował 350 000 dolarów na leczenie dziecka.
Żartuję.
Papież tylko dołożył brakującą kwotę do tego kosztu operacji.
Re: Papież ofiarował 350 000 dolarów na leczenie dziecka.
Ja się ucieszyłam, że uda się zrealizować jej operację. Dlaczego miałaby być zazdrość?cezary123 pisze:http://www.kurierlubelski.pl/artykul/37 ... l?cookie=1
Dlaczego wprowadzasz dezinformację? Chodzi mi o tytuł wątku.cezary123 pisze:Żartuję.
Kochajcie tych, których chcecie kochać, żyjcie tak, jak chcecie żyć i nigdy nie pozwólcie by ktokolwiek przeszkodził wam w zmienianiu waszych marzeń w rzeczywistość.
Jared Leto, 13.04.2014.
Jared Leto, 13.04.2014.
Re: Papież ofiarował pieniądze na leczenie dziecka.
Żeby sprawdzić, czy ktoś sprawdzi i zareaguje.mei pisze: Dlaczego wprowadzasz dezinformację? Chodzi mi o tytuł wątku.
Nie takie wymysły już czytałem na tym forum.
Uważasz ludzi za idiotów? Dziewczynka ma swoją stronę na fb, mówią o niej w mediach. Masz monopol na informacje? 

Kochajcie tych, których chcecie kochać, żyjcie tak, jak chcecie żyć i nigdy nie pozwólcie by ktokolwiek przeszkodził wam w zmienianiu waszych marzeń w rzeczywistość.
Jared Leto, 13.04.2014.
Jared Leto, 13.04.2014.
Mam ludzi za mędrców umiejących krytycznie przyjmować informację, ale na tym forum robi się czasem duszno od dosyć subiektywnych wymysłów.