Zlot podkarpacki

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
Walet Pikowy
zaufany użytkownik

Zlot podkarpacki

Post autor: Walet Pikowy »

Witam :mrgreen:
Z tego co się orientuję są tutaj osoby z podkarpacia jak i z okolic tego pięknego województwa :mrgreen:Wyszedłem z pewną inicjatywą organizacji takiego zlotu w miejscowości Janów Lubelski.Tu zamieszczam takową ofertę.
http://www.janowlubelski.pl/dla-turystow
Jako,że każdy dysponuje pewnym budżetem mysle,że można by było znalezc cos w rozsądnej cenie.Ta miejscowość oferuję bogata ofertę tak jak latem i zimą.Czekam na wasze propozycję.Termin do ustalenia.Zlot się odbędzie gdy będzie minimum 5 osób.Decyzję podejmę końcem lutego.

Pozdro tup :angelic-grayflying:
Awatar użytkownika
Walet Pikowy
zaufany użytkownik

Re: Zlot podkarpacki

Post autor: Walet Pikowy »

Demokratycznie wybieramy miejsce może być i 1 zlot w Rzeszowie ja nie zgłaszam sprzeciwu.Mam tam zapewnione lokum i być może wziąłbym kolegę z Rzeszowa na zlot ;)

Osoby zainteresowane proszę pisać na PW.Stworzę listę osób,mogę też pomóc w szukaniu lokum gdyby dana osoba miała takowe problemy ;) Mogę zapewnić anonimowość obecności na tym zlocie.Mysle,ze zlot powinien mieć lidera odpowiedzialnego za organizację,bezpieczeństwo i podejmę się tego.Eden więc wpisuję Cie na listę i tak ona zostanie końcem lutego zweryfikowana.
ODPOWIEDZ

Wróć do „nasze środowisko”