z prochu powstałeś i w proch się obrócisz
Moderator: moderatorzy
Ostatnio zmieniony sob gru 13, 2014 11:06 pm przez mateuzs, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Łapię chwile ulotne jak ulotka
Nabieranie wody do sita to też jakieś zajęcie. Lepsze to niż zupełnie nic.
Ostatnio zmieniony sob gru 13, 2014 11:05 pm przez mateuzs, łącznie zmieniany 1 raz.
Podobnie jak przerzucanie hałdy piachu z lewa na prawo i odwrotnie, gdy rozpiera energia, a w głowie pustka. Znam jednego takiego, co tak robi. Sam się chwalił, rozpierała go duma. Raz nawet to widziałem...
cel...
moja klepsydra pękła, a ziarenka piachu połączyły się ze świątecznym makiem
moja klepsydra pękła, a ziarenka piachu połączyły się ze świątecznym makiem

Wasz świat nic mi nie dał, nic nie może mi zabrać
Ostatnio zmieniony sob gru 13, 2014 11:05 pm przez mateuzs, łącznie zmieniany 1 raz.
Na pewno zdrowiej jest przesypywać piasek z hałdy na hałdę niż tą odczuwaną energię sobie tłumić psychotropami.
Jeśli tobie pomaga przerzucanie piachu, to znalazłeś złoty środek dla siebie.hvp2 pisze:Na pewno zdrowiej jest przesypywać piasek z hałdy na hałdę niż tą odczuwaną energię sobie tłumić psychotropami.
Czy to już nie podpada pod antypsychiatrię?

antypsychiatrią nazywasz gdybanie
spokojnie
od słów do czynów są kilometry
spokojnie

Przecież cała antypsychiatria to słowaMariii pisze:antypsychiatrią nazywasz gdybanie
spokojnie

To ja Cię tu bronię, a Ty taki 

Skoro słowa wpływają na czyny, tym bardziej trzeba je ważyć.
edit: odpowiadałem na post hvp2, ale już go nie widzę.
edit: odpowiadałem na post hvp2, ale już go nie widzę.
Ważyć to można ziemniaki na samoobsługowym stoisku w markecie.
A moc słów trzeba interpretować właściwie, albo wcale się tego nie podejmować, skoro się nie potrafi.
A moc słów trzeba interpretować właściwie, albo wcale się tego nie podejmować, skoro się nie potrafi.
Czego nie pojąłem, wyjaśnij skoro już zdecydowałaś się odezwać.Mariii pisze:Ważyć to można ziemniaki na samoobsługowym stoisku w markecie.
@Mariii
@mateuzs
@Wspaniale
Tak! Przyznaję się do wykasowania posta, bo zaraz po wysłaniu wydał mi się on jednak pozbawiony sensu, więc go skasowałem. Ja też mam prawo czuć się źle!
@mateuzs
@Wspaniale
Tak! Przyznaję się do wykasowania posta, bo zaraz po wysłaniu wydał mi się on jednak pozbawiony sensu, więc go skasowałem. Ja też mam prawo czuć się źle!
Ostatnio zmieniony sob gru 13, 2014 11:20 pm przez mateuzs, łącznie zmieniany 1 raz.
Rzadko, ale też mi się zdarza skasować post, kiedy po jego napisaniu i opublikowaniu okazuje się na przykład nie na temat albo uderza kulą ohvp2 pisze: Przyznaję się do wykasowania posta, bo zaraz po wysłaniu wydał mi się on jednak pozbawiony sensu, więc go skasowałem.
płot mimo iż pisany wydawał się akuratny oraz gdy napiszę coś zbyt osobistego.
Ostatnio zmieniony sob gru 13, 2014 11:19 pm przez mateuzs, łącznie zmieniany 1 raz.
Hmmm, ciekawe...
Ostatnio zmieniony czw gru 04, 2014 8:21 pm przez Mariii, łącznie zmieniany 1 raz.