Tylko dla zdrowych zapraszam do eksperymentu

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
W tym dziale można pisać teksty wykraczające poza uporządkowaną dyskusję na konkretny temat. Nie polecam go osobom szukającym spokojnej rozmowy.
F20
bywalec
Status: Elektrotechnik
Gadu-Gadu: 63718896

Tylko dla zdrowych zapraszam do eksperymentu

Post autor: F20 »

Musza to byc osoby psychicznie zdrowe w przeciwnym wypadku nie bede wiedzial czy dany delikwent zachorowal naturalnie czy dzieki temu comsam napierdzielilem moja metoda i z tad wynika koniecznosc udzialu osob zdrowych. Zalezy mi na wyrazistosci ze to dzieki moim metoda czlowiekowi odbija.
Zeby bylo jasno do czego czlowiek przystepuje to bedzie to polegac na niezlym roztroju nerwowmze czlowiek dlugo bedzie sie blakal w takich osychozach. Potym wszystkim zapewniam leczenie psychiatryczne na nfz wyrobienie karty chorobowej a dla slanszych szpital psychiatrycznych. Po calej zabawie z delikwentem umyje rece bo przecierz jak ma karte chorobowa to popierwsze moglem te pieklo nie ja wywolac bo przecierz skas sie ta karta choronowa wziela a po drugie jak bede jeszcze wieksze lajdactwa wyrzadzal to skad bedzie wiadomo co ja nachrzanilem a co spustoszyla choroba na moje konto moglbym zostac niewinnienoskarzony.
ODPOWIEDZ

Wróć do „varia”