Cykl słońca paladynów
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
W tym dziale można pisać teksty wykraczające poza uporządkowaną dyskusję na konkretny temat. Nie polecam go osobom szukającym spokojnej rozmowy.
W tym dziale można pisać teksty wykraczające poza uporządkowaną dyskusję na konkretny temat. Nie polecam go osobom szukającym spokojnej rozmowy.
Re: Cykl słońca paladynów
Pozostaje przy tym co potrafię a odrzucam to czego nie potrafię.
KWM jest niewątpliwie ciekawym pojęciem ale wybacz skrót ale wolę w skrócie nazywać myśleniem.
KWM jest niewątpliwie ciekawym pojęciem ale wybacz skrót ale wolę w skrócie nazywać myśleniem.
To właściwe podejście.Orzeł pisze:Pozostaje przy tym co potrafię a odrzucam to czego nie potrafię.
Ta kompulsywność i skrótowość bardzo zawężają krąg Twoich odbiorców, ale może o to Ci chodzi...
LaDopamina
Nie chodzi mi o odbiorców tylko o zmuszanie się do myślenia, na kartkach to nie działa.
Zauważyłem że jak chce coś stworzyć to latwiej mi odpowiadać na pytania niż tak od zera.
Zauważyłem że jak chce coś stworzyć to latwiej mi odpowiadać na pytania niż tak od zera.
Wyobraź sobie okrągły tunel w którym kod nawija się i tworzy jego ściany biegnąc po spirali.
Kompiluj włókno.
Kompiluj włókno.