Mam wrażenie że mój sąsiad mnie podsłuchuje
Moderator: moderatorzy
Mam wrażenie że mój sąsiad mnie podsłuchuje
mam wrażenie że mój sąsiad mnie podsłuchuje
mieszkamy w domach jednorodzinnych
czy istnieje takie urządzenie - o takim zasięgu?? jeśli tak to ile kosztuje?
- amigo
- zaufany użytkownik
Re: Mam wrażenie że mój sąsiad mnie podsłuchuje
A po co mialbym Ciebie podsluchiwac? masz cos ciekawego do przekazania ? jakies tajne informacje ?jesli nie to nie masz sie co martwic, nie podsluchuje Ciebie. 

chce się pozbyć psychicznego z sąsiedztwa , szuka na mnie haka
Sposobów na podsłuchiwanie pewnie jest bardzo wiele. Ale najczęściej stosowana metoda to podsłuch w telefonie jak to mają w zwyczaju robić wszelkiej maści służby specjalne.
A to z tym sąsiadem to jakieś wojny prowadzisz czy coś w tym stylu ?
A to z tym sąsiadem to jakieś wojny prowadzisz czy coś w tym stylu ?
W całym chaosie jest kosmos
w całym nie porządku sekretny porządek.
w całym nie porządku sekretny porządek.
-
- zaufany użytkownik
To obserwator. Obserwatorzy nie są szkodliwi, trzeba się przyzwyczaić do ich obecności po prostu.
A ja mówie ze to tylko urojenie, miałem podobnie
- amigo
- zaufany użytkownik
Tak to jest pewnie urojenie, nie masz sie czym przejmowac
- Zabłąkany
- zaufany użytkownik
- Status: Aktualnie się opierdalam
- Gadu-Gadu: 42765946
- Kontakt:
To może być ciekawa historia, dalej opisuj co się dzieje w tym wątku 

Cel: Nic nie robiąc - osiągasz mnie. Idąc przed siebie - osiągasz mnie. Sukces zależy od tego, czy stoisz czy idziesz. Zatem jaki jest Twój cel?
Może mówisz tak głośno, że chcąc nie chcąc słyszy.
on słyszy to o czym mówię w domu
przed chwilą paliłem a sąsiadka powiedziała że "wydaję na papierosy z naszych podatków" (renty) trochę poprzeklinała z sąsiadem
przed chwilą paliłem a sąsiadka powiedziała że "wydaję na papierosy z naszych podatków" (renty) trochę poprzeklinała z sąsiadem
powiedz to lekarzowi to on potwierdzi ze masz urojenia, jak sie nie myle to są urojenia ksobne, musisz walczyc z takim mysleniem, a w ogóle bierzesz jakies leki? chodzisz do lekarza?
- miś wesołek
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
Okropne jak się żyje w naszym kraju, prawda? Ktoś choruje, ma marną rentę i jeszcze czuje się z tego powodu winny. Myślę, że polepszenie naszej polskiej jakości życia nie wyleczyłoby chorób psychicznych, ale chyba wszystkim byłoby lepiej na tyle, że stosunek marnie dofinansowanych do zdolnych i zarabiających nie powodowałby urojeń. ..Zan pisze:on słyszy to o czym mówię w domu
Pewnie nikt Cię nie podsłuchuje, ale - co będę kłamać - takie technologie istnieją.
Najlepiej sobie wyobraź swojego sąsiada bardzo holistycznie w sensie rozumienia jego szczęść i nieszczęść i jego mocy i miejsca w tym całym co nas otacza i tego, że jak każdy jest ludzką osobą. Następnie sobie wyobraź go sobie jak Cię nie podsłuchuje, ale siedzi i sra na kiblu, bo sra każdy.

Pozdr
Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
- Mickey
- zaufany użytkownik
- Status: pracuję
To było moje pierwsze i podstawowe urojenie. Nawet na gościa kilka razy nakrzyczałem żeby przestał, ciężkim byłem sąsiadem.Zan pisze:mam wrażenie że mój sąsiad mnie podsłuchuje

- Francesco
- zaufany użytkownik
- Status: jatądrobnącząstkącowieczniezłegochceazawszeczynidobro
- Gadu-Gadu: Czarnokrwista
Mój sąsiad łazi cały czas z psem i zagląda każdemu do ogródka - taki już jest
Ale z sąsiadami żyje w zgodzie - a przynajmniej staram się, choć jedna czy dwie sprzeczki były o żywopłot, bo coś jednemu obok nie pasowało, w tym roku już go nie tkną 
jak ja to znam
To mój wzór i moja krew
Tylko mi się wydawało, że to nie tylko sąsiedzi-ale ci co dalej mieszkają, to prócz tego jakieś inne organizacje.

Nawrzeszczeć komuś w ryja - i co się gapisz? Nie pasuje Ci coś, to spierdalaj!Mickey pisze: Nawet na gościa kilka razy nakrzyczałem żeby przestał, ciężkim byłem sąsiadem.

Ja szukałam kamerek w zegarkach i w książkach. Zegarki odwracałam tyłem, a książki były podejrzane, wydawało mi się, że coś się znajduje w okładkach.Zan pisze:mam wrażenie że mój sąsiad mnie podsłuchuje
Tylko mi się wydawało, że to nie tylko sąsiedzi-ale ci co dalej mieszkają, to prócz tego jakieś inne organizacje.
Miłość & Muzyka
~ Amen ~
~ Amen ~
- Mickey
- zaufany użytkownik
- Status: pracuję
Tak, tylko że on nigdzie nie zaglądał. To wszystko było urojone. Każdy dźwięk z góry tak interpretowałem. Cieszę się że to już historia.Nawrzeszczeć komuś w ryja - i co się gapisz? Nie pasuje Ci coś, to spierdalaj!Mickey pisze: Nawet na gościa kilka razy nakrzyczałem żeby przestał, ciężkim byłem sąsiadem.jak ja to znam
To mój wzór i moja krew
![]()
Ja byłem przekonany, że podsłuchy słów i myśli są zainstalowane w całym domu - następnie wracały do mnie w programach RTV, gazetach, książkach - wyłączałem prąd, by odciąć je od zasilania.Mati pisze: szukałam kamerek w zegarkach i w książkach. Zegarki odwracałam tyłem, a książki były podejrzane, wydawało mi się, że coś się znajduje w okładkach.
To była tortura, koszmar, bardzo cierpiałem.
Zan, masz mylne wrażenie, że sąsiad Cię podsłuchuje. Po prostu to Ci się wydaje, czyli masz urojenia.
Mi w psychozie wydawało się, że podsłuchują mnie sąsiedzi z naprzeciwka i że zamontowali mi kamery i mnie obserwują. Do tych rojeń doszły omamy słuchowe, oraz dotykowe i nim się obejrzałam do tego stopnia straciłam kontakt z rzeczywistością, że wylądowałam w szpitalu psychiatrycznym.
Zwalczaj te myśli psychologicznie, w sensie staraj się je zwalczyć i osłabić, oraz farmakologicznie.
Mi w psychozie wydawało się, że podsłuchują mnie sąsiedzi z naprzeciwka i że zamontowali mi kamery i mnie obserwują. Do tych rojeń doszły omamy słuchowe, oraz dotykowe i nim się obejrzałam do tego stopnia straciłam kontakt z rzeczywistością, że wylądowałam w szpitalu psychiatrycznym.

Zwalczaj te myśli psychologicznie, w sensie staraj się je zwalczyć i osłabić, oraz farmakologicznie.
To, że jakiś lek komuś służy, nie znaczy że nie zaszkodzi innej osobie.