Ketrel zmiana z Abilify
Moderator: moderatorzy
- Peter
- zaufany użytkownik
Ketrel zmiana z Abilify
Witajcie, czy ktoś przeszedł z Abilify na Ketrel z korzyścią?
Miał więcej energii i może także spadek wagi??
Miał więcej energii i może także spadek wagi??
Re: Ketrel zmiana z Abilify
Hej. Brałam abilify i ketrel. Choć między nimi były jeszcze inne leki. Gdybym miała wybierać, wybrałabym ketrel. Na abilify depresja, zmęczenie, lęki. Na ketrelu powrót emocji, brak lęków, wytłumienie objawów negatywnych. Miałam na tym leku 10 miesięcy fajnej remisji. No i spora łyżka dziegciu, ze względu na sytuację życiową dostałam na nim nawrotu.
Obecnie ketrel to lek towarzyszący. Próbowałam ponownie brać go samodzielnie, ale nie radzi sobie sam z objawami wytwórczymi. Niestety mam tak, że uodparniam się na leki.
Obecnie ketrel to lek towarzyszący. Próbowałam ponownie brać go samodzielnie, ale nie radzi sobie sam z objawami wytwórczymi. Niestety mam tak, że uodparniam się na leki.
Kochajcie tych, których chcecie kochać, żyjcie tak, jak chcecie żyć i nigdy nie pozwólcie by ktokolwiek przeszkodził wam w zmienianiu waszych marzeń w rzeczywistość.
Jared Leto, 13.04.2014.
Jared Leto, 13.04.2014.
- miś wesołek
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
Mnie się chce żreć bardziej niż na olanzapinie, na której nie chce mi się żreć.Peter pisze:Miał więcej energii i może także spadek wagi??
Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
też zamieniłam abilify na ketrel i jestem zadowolona.
- amigo
- zaufany użytkownik
Abulify to slaby lek.