JaPallach nie był nigdy moderatorem.milcząca czarna mery pisze:Przecież japalach był nawet moderatorem, więc mógł sobie gromadzić od lat materiał.
Tu masz wszystkich moderatorów:
memberlist.php?mode=group&g=6
Pozdrawiam.m.
Moderator: moderatorzy
JaPallach nie był nigdy moderatorem.milcząca czarna mery pisze:Przecież japalach był nawet moderatorem, więc mógł sobie gromadzić od lat materiał.
Moi, myślę że podsunęłaś mi świetny pomysł. Japalach, w ramach wykorzystania mojej grafiki należy się honorarium autorskie. Za to, że zamieściłeś ją bez mojej zgody i wiedzy, kasuję Cię na ok. 20 zł. Kwotę prześlij w 4 sms-ach, a szczegóły zapłaty znajdziesz w poniższym linku. Nic prostszego.moi pisze:Przecież Ocean napisał Ci już, że to jego grafika. Chyba z grzeczności nie powinieneś się domagać, żeby pisał to do Ciebie osobiście?japalach pisze: Jesli jest to czyjas praca to prosze napisac - od razu ja zdejme ze strony, jesli dana osoba tego sobie nie zyczy.
Należy mu się albo honorarium autorskie, albo powinniście zdjąć grafikę z Waszego portalu.
A skąd to możesz wiedzieć?moi pisze: Nie ma tam nic o Tobie i nie będzie. Nie bój się.
A dlaczego notorycznie sam usuwasz własne posty?Eden pisze:Sami paranoicy tutaj - z manią prześladowczą
Pewnie, że czytali. I jeszcze bardziej się boją przez to. Nie rozumie czemu bijesz brawo? Bo wielu ludzi zaczęło się bać? Bo cierpią przez ten pomysł? Moim zdaniem zachowujesz się bezdusznie.Eden pisze:A czytali te kartoteki na "Pięknym umyśle"?Boska robota
Brawo
Tobie też powinno się odebrać tego zaufanego, bo masz zero empatii! I myślę, że też nikt już nie ufa Tobie, Eden.Eden pisze:Super - niech się uczą nowego życia: mniej paranoi, mniej manii prześladowczej. Każdy wyraża dobrowolną zgodę, na zacytowanie go - i to jest anonimowe cytowanie, nikt się nie kapnie kto i kogo cytuje.moi pisze: Eden, czy TY nie rozumiesz, że osobom z obsesją, albo manią wystarczy iskra, by uruchomić psychozę?