OBNAZANIE SIE KOBIET W SZPITALACH PSYCHIATRYCZNYCH JESTEM OB
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
W tym dziale można pisać teksty wykraczające poza uporządkowaną dyskusję na konkretny temat. Nie polecam go osobom szukającym spokojnej rozmowy.
W tym dziale można pisać teksty wykraczające poza uporządkowaną dyskusję na konkretny temat. Nie polecam go osobom szukającym spokojnej rozmowy.
- maniek123
- nadużywający
- Gadu-Gadu: 560878
OBNAZANIE SIE KOBIET W SZPITALACH PSYCHIATRYCZNYCH JESTEM OB
jestem oburzony były takie dziewczyny co mówili ze za papierosa się rozbiorą,pokazywaly swoje nagie piersi,przychodzily do mnie w nocy i mowily ze klada się obok chce temu powiedzieć wielkie STOP !
- Mickey
- zaufany użytkownik
- Status: pracuję
Re: OBNAZANIE SIE KOBIET W SZPITALACH PSYCHIATRYCZNYCH JESTE
Zgadzam się. Ja też często jestem molestowany przez kobiety. Dziewczyny, ja mam też duszę i wnętrze a nie tylko ciało!!!
- moi
- moderator
- Gadu-Gadu: 9
- Kontakt:
Chciałbyś, żeby molestowały Ci duszę? 
Pozdrawiam.m.

Pozdrawiam.m.
Moi, wybacz, ale to, co napisałaś jest seksistowskie. Gdyby to napisała kobieta, odpowiedziałabyś inaczej.
Kochajcie tych, których chcecie kochać, żyjcie tak, jak chcecie żyć i nigdy nie pozwólcie by ktokolwiek przeszkodził wam w zmienianiu waszych marzeń w rzeczywistość.
Jared Leto, 13.04.2014.
Jared Leto, 13.04.2014.
- Mickey
- zaufany użytkownik
Masz rację Mei. Chyba zamknę się w sobie.... Te wszystkie studentki ocierające się o mnie w tramwajach. Wracam do domu i siedzę w kucki pod prysznicem. 

- moi
- moderator
- Kontakt:
Przepraszam Was - źle odczytałam Wasze intencje w tym wątku. Myślałam, że to taki żart. Nie zrozumiałam, że ktoś rzeczywiście może mieć z tym problem.
Cóż, pora jest taka, że kobiety chodzą roznegliżowane. Tyle teraz mamy seksu w reklamach i filmach, że nikt już chyba na to nie zwraca uwagi. Trudno powiedzieć, co jest, a co nie jest niestosowne.
Pozdrawiam.m .
Cóż, pora jest taka, że kobiety chodzą roznegliżowane. Tyle teraz mamy seksu w reklamach i filmach, że nikt już chyba na to nie zwraca uwagi. Trudno powiedzieć, co jest, a co nie jest niestosowne.
Pozdrawiam.m .
Szczerze mówiąc, po odpowiedzi Mickeya, to już nie wiem czy to poważny temat czy nie.
Kochajcie tych, których chcecie kochać, żyjcie tak, jak chcecie żyć i nigdy nie pozwólcie by ktokolwiek przeszkodził wam w zmienianiu waszych marzeń w rzeczywistość.
Jared Leto, 13.04.2014.
Jared Leto, 13.04.2014.
- moi
- moderator
- Kontakt:
W takim razie niech temat na razie pozostanie w "Varia" dopóki się nie wyjaśni.
Pozdrawiam.m.
Pozdrawiam.m.
- Mickey
- zaufany użytkownik
He he he. Jeśli udało mi się ciebie rozbawić to się cieszę.mei pisze:Szczerze mówiąc, po odpowiedzi Mickeya, to już nie wiem czy to poważny temat czy nie.
- Zabłąkany
- zaufany użytkownik
- Status: Aktualnie się opierdalam
- Gadu-Gadu: 42765946
- Kontakt:
Rozumiem być molestowany przez piękne kobiety i nie mieć nic do tego, ale jeżeli robią to kobiety które nie są w Twoim typie to co innego. Kiedyś jak pracowałem w takim jednym zakładzie pracy to mi bezpośrednio składały propozycje seksualne ale za kasę i w dodatku to nie był mój typ i czułem się z tym źle, bardzo źle... Natomiast jak jakaś fajna otrze się w tramwaju, to nie mam żadnych uprzedzeń 

Cel: Nic nie robiąc - osiągasz mnie. Idąc przed siebie - osiągasz mnie. Sukces zależy od tego, czy stoisz czy idziesz. Zatem jaki jest Twój cel?
Znam takiego mężczyznę, który lubi być napastowany. Ma okazały instrument i jest przyzwyczajony do zaczepek i prezentów od wielbicielek.
- Necro
- zaufany użytkownik
było by to grzechem nie dać się młodym pięknym kobietom ja bym nie odmówił hehe 

Śmierć Wrogom Ojczyzny
- Mickey
- zaufany użytkownik
Ale nie rozumiem on chodzi z tym instrumentem na wierzchu, że kobiety to wiedzą? Czy w obcisłych legginsach.lawenda pisze:Znam takiego mężczyznę, który lubi być napastowany. Ma okazały instrument i jest przyzwyczajony do zaczepek i prezentów od wielbicielek.
pocztą pantoflową wieści się rozchodzą.