mp3 online
Moderator: moderatorzy
mp3 online
mam ksiazke w wersji mp3 chcialabym zamiescic na stronie. Znacie jakies strony na ktore moge to umiescic i wrzucic na forum ?
- Mickey
- zaufany użytkownik
- Status: pracuję
Re: mp3 online
spróbuj dropboxa, albo coś w rodzaju rapidshare
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: bla bla
Na wrzuta.pl dobrze to wychodzi. Nie wiem, jak z bardzo długimi plikami, ale chyba będzie dobrze.
nic
wielkie dzieki 
te 2 pierwsze nie da sie jak chce umiescic na forum zeby ludzie sobie sluchali audiobook.
- JudasHonor
- moderator
Książka audiobook może być chroniona prawami autorskimi i udostępnianie jej publicznie jest niezgodne z prawem.
Jesli masz książkę w formacie mp3 to zwykle można ją umieścić w tym formacie choćby w dropbox, na chomikuj.pl, lub innych "dyskach w chmurze". Jednak jesli chcesz, by kazdy mógł odsłuchiwac jej jak stacji radiowej to musisz posłużyć się portalem, który strumienuje media, na przykład youtube.pl
Jeśli jednak ta ksiązka jest chroniona prawami autorskimi to zniknie ona bardzo szybko z youtube. Wiem, że wydawnictwa mają swoich ludzi do odnajdywania swoich ksiażek w necie. Przykładowo, kiedyś udostępniłem jakąś na prawde niszową ksiażkę, stare wydanie, wydawąło mi się że zapomniane przez cały świat. Po kilku tygoniach dostałem info o naruszeniu praw autorskich i usnięciu tej książki z mojego chomika.
Jesli masz książkę w formacie mp3 to zwykle można ją umieścić w tym formacie choćby w dropbox, na chomikuj.pl, lub innych "dyskach w chmurze". Jednak jesli chcesz, by kazdy mógł odsłuchiwac jej jak stacji radiowej to musisz posłużyć się portalem, który strumienuje media, na przykład youtube.pl
Jeśli jednak ta ksiązka jest chroniona prawami autorskimi to zniknie ona bardzo szybko z youtube. Wiem, że wydawnictwa mają swoich ludzi do odnajdywania swoich ksiażek w necie. Przykładowo, kiedyś udostępniłem jakąś na prawde niszową ksiażkę, stare wydanie, wydawąło mi się że zapomniane przez cały świat. Po kilku tygoniach dostałem info o naruszeniu praw autorskich i usnięciu tej książki z mojego chomika.
Kolejny dzień pełen nowych możliwości.
.
Ostatnio zmieniony sob maja 31, 2014 9:29 am przez ŁukaszM, łącznie zmieniany 2 razy.
- Zabłąkany
- zaufany użytkownik
- Status: Aktualnie się opierdalam
- Gadu-Gadu: 42765946
- Kontakt:
Możesz ją umieścić na http://torrenty.org/ tam nikt Cię nie ścignie za łamanie praw autorskich 

Cel: Nic nie robiąc - osiągasz mnie. Idąc przed siebie - osiągasz mnie. Sukces zależy od tego, czy stoisz czy idziesz. Zatem jaki jest Twój cel?