mp3 online

Moderator: moderatorzy

mamuska
zaufany użytkownik

mp3 online

Post autor: mamuska »

mam ksiazke w wersji mp3 chcialabym zamiescic na stronie. Znacie jakies strony na ktore moge to umiescic i wrzucic na forum ?
Awatar użytkownika
Mickey
zaufany użytkownik
Status: pracuję

Re: mp3 online

Post autor: Mickey »

spróbuj dropboxa, albo coś w rodzaju rapidshare
the end
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: bla bla

Post autor: the end »

Na wrzuta.pl dobrze to wychodzi. Nie wiem, jak z bardzo długimi plikami, ale chyba będzie dobrze.
nic
mamuska
zaufany użytkownik

wielkie dzieki :wink:
mamuska
zaufany użytkownik

te 2 pierwsze nie da sie jak chce umiescic na forum zeby ludzie sobie sluchali audiobook.
Awatar użytkownika
JudasHonor
moderator
moderator

Post autor: JudasHonor »

Książka audiobook może być chroniona prawami autorskimi i udostępnianie jej publicznie jest niezgodne z prawem.

Jesli masz książkę w formacie mp3 to zwykle można ją umieścić w tym formacie choćby w dropbox, na chomikuj.pl, lub innych "dyskach w chmurze". Jednak jesli chcesz, by kazdy mógł odsłuchiwac jej jak stacji radiowej to musisz posłużyć się portalem, który strumienuje media, na przykład youtube.pl

Jeśli jednak ta ksiązka jest chroniona prawami autorskimi to zniknie ona bardzo szybko z youtube. Wiem, że wydawnictwa mają swoich ludzi do odnajdywania swoich ksiażek w necie. Przykładowo, kiedyś udostępniłem jakąś na prawde niszową ksiażkę, stare wydanie, wydawąło mi się że zapomniane przez cały świat. Po kilku tygoniach dostałem info o naruszeniu praw autorskich i usnięciu tej książki z mojego chomika.
Kolejny dzień pełen nowych możliwości.
ŁukaszM
bywalec
Gadu-Gadu: 49936531

Post autor: ŁukaszM »

.
Ostatnio zmieniony sob maja 31, 2014 9:29 am przez ŁukaszM, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Zabłąkany
zaufany użytkownik
Status: Aktualnie się opierdalam
Gadu-Gadu: 42765946
Kontakt:

Post autor: Zabłąkany »

Możesz ją umieścić na http://torrenty.org/ tam nikt Cię nie ścignie za łamanie praw autorskich :)
Cel: Nic nie robiąc - osiągasz mnie. Idąc przed siebie - osiągasz mnie. Sukces zależy od tego, czy stoisz czy idziesz. Zatem jaki jest Twój cel?
ODPOWIEDZ

Wróć do „informatyka”