CIAGLE STAJE SIE WIEKSZY I ROSNE W SILE JAK KTOS MNIE CZYTA
Moderator: moderatorzy
- maniek123
- nadużywający
- Gadu-Gadu: 560878
CIAGLE STAJE SIE WIEKSZY I ROSNE W SILE JAK KTOS MNIE CZYTA
to jest normalne przy schizofreni ? albo jak ide bez koszulki przez miasto to tez tak rosne i taki dumny jestem z siebie hmm,moze to ta Mania wielkosciowa bycia Bogiem ? bo wiele miesiecy myslalem w psychozie mialem glosy ze jestem wyslannikiem Bozym ? to moze my jestesmy kims wyjatkowym serio jak to jest ??? czemu ja kocham byc w centrum uwagi ???
Re: CIAGLE STAJE SIE WIEKSZY I ROSNE W SILE JAK KTOS MNIE CZ
maniek to mali ludzie starają ci się wmówić, że jesteś słaby i że masz manie. tylko dlatego, że nie dążysz i nie masz tego co według nich świadczy o sile i wielkości...
poza tym maniek weź pod uwagę, że forum to nie tylko zbyszek, pogrzebany i reszta odmieńców na pewno są tu jacyś normalni ludzie. dlatego weź się ogarnij i nie obrażaj ludzi...
poza tym maniek weź pod uwagę, że forum to nie tylko zbyszek, pogrzebany i reszta odmieńców na pewno są tu jacyś normalni ludzie. dlatego weź się ogarnij i nie obrażaj ludzi...
- maniek123
- nadużywający
wiem moj Panie ze oni sa mali grubi i brzydcy tak jak np pogrzebany zywcem i nic w zyciu ten nieudacznik nie osiagnal ale nie przejmuj sie mna moj Mentorze za silna mam osobowosc zeby dac sie zlamac i zrobic sie maluczkim pozdrawiam
maniek nie szanuje cie jako osoby i tego co robisz, i nie zgadzam się z tobą we wszystkim, ale mimo to jesteś jedną z niewielu osób, z która można tu porozmawiać na poziomie.
- maniek123
- nadużywający
z Toba rowniez no coz musimy scierpiec tamte istnienia Mentorze taki jest swiat niektorzy rodza sie wygrani bo zyja z Jezusem i Bogiem i zyja w szczesciu a reszta jest pogrozona w marnym bycie i nie wiedza po co w ogole zostali stworzeni...
własciwie zwycieśtwo to coś względnego. więc z tym sięnie zgadzam. ja jestem jeden i wygrywam z nimi miloianami. ale że ich jest więcej to według kryterium zwyciestwa to oni mimo porazki sa zwyciezcami.
bo kryteium polega na tym, że zwycieza to ten któremu wiecej osob przyzna zwycieztwo. szczescie tez jest wzgledne.
maniek jestes tak marny... nawet jak nieświadomie udajesz tego człowiek, którym jestes.
bo kryteium polega na tym, że zwycieza to ten któremu wiecej osob przyzna zwycieztwo. szczescie tez jest wzgledne.
maniek jestes tak marny... nawet jak nieświadomie udajesz tego człowiek, którym jestes.
-
- bywalec
Dwóch bełkotków sobie pobełkotało.
jesteś po prostu za mądry żeby zrozumieć coś tak prostego i oczywistego.
- maniek123
- nadużywający
Hope is Dead co myslisz o tym zebysmy zaczeli we dwoch zdobywac swiat i w pierwszej kolejnosci zawladniemy evotem ?
jak czytasz jakies tam ksiazki czy interesujesz się polityką, historią czy czymśtam jeszcze. to pewnie wiesz, że istnieje takie prawdopodobieństwo, że potem stałbyś się taki jak zbyszek i reszta. a tego byś chyba nie chciał...
- maniek123
- nadużywający
no co Ty mistrzu nawet nie porownoj sie do zbyszka on wazy jakies 140 kg nigdy w zyciu nie chce byc taki jak on ;/
- miś wesołek
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
Patrząc po fotkach. Trochę jakby na buzi przybrałeś? :twisted:
Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
- maniek123
- nadużywający
co prawiczku ?
- maniek123
- nadużywający
na ktorym zdjeciu przeglosowany ty znowu urojenia masz ?
- miś wesołek
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
A Twój stary to Bilguun Ariunbaatar?
Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.