bezwiedne mówienie

Proszę pisać w części ogólnej tego działu jeśli temat nie pasuje do żadnego z poddziałów.

Moderator: moderatorzy

kronos 1

bezwiedne mówienie

Post autor: kronos 1 »

Dziś zauważyłam, że mój mąż mówi coś do siebie, kiedy był w łazience. Keidy z niej wyszedł, zapytałam co mówił, a on odpowiedział, że nie pamięta. Później powiedział, że chyba mówił coś o meczu i że czasami zdarza mu się coś móić a później nie pamieta tego. TRochę mnie to zaniepokoiło. CZasami faktycznie można coś do siebie mówić np. dzis zrobię jeszcze to czy tamto, ale takie mówienie do siebie o meczu i to nie końca świadome.... Nie wiem co o tym myśleć. Keidy powiedziałam mu, że nigdy się z czymś takim nie spotkałam, to odpowiedział żebym nie robiła z niego dziwaka Nie wiem za bardzo co robić. Czytałam trochę o objawach, ale nic innego poza tym nie zauważyłam, więc może niepotrzebnie się niepokoję.
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
zbyszek
admin
Status: webmaster
Kontakt:

Post autor: zbyszek »

porozmawiaj z nim w taki sposób, żeby on zrozumiał twoje obawy. nie wierzę, że się nie da
kronos1

Post autor: kronos1 »

Nie, no jasne, że się da. TYlko czy te objawy mogą na coś wskazywać. Rozmowa to sprawa oczywista, tylko co dalej...
Awatar użytkownika
zbyszek
admin
Status: webmaster
Kontakt:

Post autor: zbyszek »

kronos1 pisze:Nie, no jasne, że się da.
widzisz, z chorym prawdopodobnie by się nie dało
ODPOWIEDZ

Wróć do „dyskusja ogólna”