Faktycznie, piękneamigo pisze:
Panie dobry jak chleb
Ta muzyka mi sie bardzo podoba

Moderator: moderatorzy
Faktycznie, piękneamigo pisze:
Panie dobry jak chleb
Ta muzyka mi sie bardzo podoba
Rap dalej jest taki sam, pełno przekleństw, melanżów, palenia trawki, szybkich kobiet itp. Czasem zdarzają się kawałki o czymś konkretnym, ale to rzadkość. Dlatego mało słuchach rapu, wole trochę inną muzykę. Natomiast ks. Jakub Bartczak, pokazał coś nowego, ii to mi się podobalawenda pisze:podoba mi się ten rap. Kiedyś było w nim mnóstwo przekleństw i nienawiści. (w rapie)
Ale to nieporozumienie.Zabłąkany pisze:Sorki, ale jak słyszę tekst "życie jest piękne" to krew mnie zalewa, bo wiem że nie jest takie piękne. Przynajmniej dla mnie. Jak na razie nie doświadczyłem czegoś takiego w życiu, aby stwierdzić że jest inaczej...
Moim zdaniem jest piękne. Mnie krew zalewa jak słyszę narzekanie na życie, bez jednoczesnej próby zmiany go.Zabłąkany pisze:Sorki, ale jak słyszę tekst "życie jest piękne" to krew mnie zalewa, bo wiem że nie jest takie piękne. Przynajmniej dla mnie. Jak na razie nie doświadczyłem czegoś takiego w życiu, aby stwierdzić że jest inaczej...
Czasami człowiek jest rzeczywiście w takim stanie, że myśli, że nie może go zmienić. Ale to są skrajne przypadki. Często jest to właśnie narzekanie i czasami dobrze jest poczuć tę niemoc, żeby coś zmienić w swoim życiu. Wierzę, że każdy dojdzie do takiego momentu, tylko trzeba go dobrze wypatrywać.Catastrophique pisze:Moim zdaniem jest piękne. Mnie krew zalewa jak słyszę narzekanie na życie, bez jednoczesnej próby zmiany go.