Zróbmy wspolnie coś fajnego...
Moderator: moderatorzy
Zróbmy wspolnie coś fajnego...
Tylko ... hmmm... co
Ludzie przeżywają wzloty i upadki ja przeżywam upadki i pierdolnięcia .
- KELOB
- zaufany użytkownik
MONTUJĘ ZLOTA W WOLINIE - TOTAL LUZ
ZLOCIK COŚ KONKRETNEGO, MOŻNA SIĘ POZNAĆ TWARŻĄ W TWARZ, WSPÓŁNIE WYCHYLIĆ TROCHĘ MIODU I ZKOPCZYĆ PARĘ PACZEK FAJUREK
TO JE KONKRET ......
Wystarczy żeby było kilka osób i będzie cool.
Poza tym można zawsze opuścić 4 ściany .... zobaczyć piękne miejsce i w ogóle poznać się itd
ZLOCIK COŚ KONKRETNEGO, MOŻNA SIĘ POZNAĆ TWARŻĄ W TWARZ, WSPÓŁNIE WYCHYLIĆ TROCHĘ MIODU I ZKOPCZYĆ PARĘ PACZEK FAJUREK
TO JE KONKRET ......
Wystarczy żeby było kilka osób i będzie cool.
Poza tym można zawsze opuścić 4 ściany .... zobaczyć piękne miejsce i w ogóle poznać się itd
ALL OF US ARE VISIONERS - Moonspell
Też jestem za wysłaniem listu do Narodowego Funduszu Zdrowia z prosbą o refundację abilifów czy solianu czy serdolecu, te leki nie wywołują podobno żadnych skutków ubocznych, tego okropnego " nic mi się nie chce", spadku aktywności psychoruchowej i apatii. Byłoby wtedy mniej chorych na schizofrenię na rencie, siedzących w domu a więcej aktywnych zawodowo czyli ta kasiora by się państwu zwróciła wielokrotnie
Sposób na długie życie - CZUŁOŚĆ, BEZINTERESOWNOŚĆ, AKCEPTACJA
Ale my już jesteśmy w kosmosie, cały czas - wsadzeniKarakan pisze:A tam pieprzysz , wysadzmy sie w kosmosZaim pisze:Nic nie róbmy - chodźmy spać.
No, ale właściwie czemu nie? Możemy wysadzić się na jakiś inny obiekt w kosmosie
Ale zabieram ze sobą książki, muzykę, szklane kulki, trochę ciuchów, sandały, łóżko, prześcieradło, poduszkę i kołdrę.
SENNOŚĆ I NIHILIZM
MAG I CZCICIEL TAJEMNIC
MAG I CZCICIEL TAJEMNIC