Jaki program do obróbki video?
Moderator: moderatorzy
Jaki program do obróbki video?
.
Ostatnio zmieniony sob maja 31, 2014 9:49 am przez ŁukaszM, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Jaki program do obróbki video?
.
Ostatnio zmieniony sob maja 31, 2014 9:49 am przez ŁukaszM, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja korzystałem z edytora na You Tube, można tam troche zdziałać...
Jeszcze nie dawno był do ściągnięcia ten program https://hitfilm.com/express/fre, wystarczyło polubić ich stronę na fb i udostępnić wiadomość w swoim profilu na FB ale nie wiem czy to jeszcze aktualne... Tylko musisz mieć co najmniej Viste żeby z niego korzystać na XP nie pójdzie.
Jeszcze nie dawno był do ściągnięcia ten program https://hitfilm.com/express/fre, wystarczyło polubić ich stronę na fb i udostępnić wiadomość w swoim profilu na FB ale nie wiem czy to jeszcze aktualne... Tylko musisz mieć co najmniej Viste żeby z niego korzystać na XP nie pójdzie.
My Way My Generation
"Ludzie wystarczająco szaleni, by sądzić, że mogą zmienić świat, są tymi, którzy go zmieniają."
... najpierw myśleć, potem zmieniać, zawsze kochać...
"Ludzie wystarczająco szaleni, by sądzić, że mogą zmienić świat, są tymi, którzy go zmieniają."
... najpierw myśleć, potem zmieniać, zawsze kochać...
.
- Mickey
- zaufany użytkownik
- Status: pracuję
Ja się nauczyłem Adobe Premiere. Nie jest trudny i jest sporo tutków na necie.
Do obróbki filmów używałem kiedyś VirtualDub, ciekawy program ze sporymi możliwościami, niestety obsługa jest mało intuicyjna.
- Mickey
- zaufany użytkownik
- Status: pracuję
Ja też VirtualDuba używałem ale tylko do cięcia materiału na kawałki, albo konwersji na inne kodeki. Można w tym montować?
Z tego co pamiętam istniała taka możliwość, chyba można było też miksować wycięte kawałki materiału. Ale nie jestem pewien, używałem go już jakiś czas temu.