wp p.ierdol sie

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
W tym dziale można pisać teksty wykraczające poza uporządkowaną dyskusję na konkretny temat. Nie polecam go osobom szukającym spokojnej rozmowy.
Awatar użytkownika
aux03ster03
zaufany użytkownik
Kontakt:

wp p.ierdol sie

Post autor: aux03ster03 »

taki komunikat dostalo wp.pl masowo robia testy iq odpowiedzialem im ze sa krzykliwymi :> pe..łami

telnet wp.pl 80
Trying 212.77.100.101...
Connected to wp.pl.
Escape character is '^]'.
oj oj skinie oj
UNKNOWN 400 Bad Request
Server: aris jakis faszystowski serwer i faszystowskie metody testy iq robili nazisci po człon.ka komu test wiedzy ;
Content-Type: text/html
Date: Sun, 19 Jan 2014 10:30:58 GMT
Last-Modified: Sun, 19 Jan 2014 10:30:58 GMT
Accept-Ranges: bytes
Connection: close
Nazisci zbierali informacje o iq mordujac osoby chore> tylko ja sie nie boje wp ;
co myslicie o wp wg mnie niektore zachowania są gestapowskie języki i testy na inteligencje.Wyslalem zapytanie czy mają coś do ludzi chorych i nie bylo odpowiedzi
co o tym myslicie
cwaniakami chcieli byc zalozyli falszywego hotspota i mysla ze ktos sie zaloguje podajac swoje dane ; o napewno tak :> mam ochote dosowac tego ich hotspota zeby sie wyniesli.Drugi mądry serwris to niewiarygodne.pl wkręcają ludziom czary i stygmatykow.Moje wyksztalcenie podpowiada mi ze to bzdury.Wczoraj pisali o kosmitach rzekomo przylatujących na ziemie.Chyba ktoś ostro przesadził.Jeszcze nigdzie nie spotkałem ufo w okolicy.Nagminne jest tez pisanie o koncu świata którego znowu nie bylo i mialy byc rzekome jego objawy nic z tych rzeczy światu nic nie grozi
czasem tam zjarze zeby zobaczyc co komu odbiło ; a moze tam sa schizofrenicy jak tu?Msciwy ja tam nie jestem
ale jakby ktos dzialal na moją szkode ugryzc potrafie
swap = 0x0, offs = 0x191f6c8, subbeg = 0x0, sublen = 0, prelen = 1, precomp = 0x18fb870 "0)",
wrapped = 0x18fb868 "(?-xism:0)", wraplen = 10, seen_evals = 0, paren_names = 0x0, refcnt = 1}
ODPOWIEDZ

Wróć do „varia”