Moja nowa filozofia przyrody

duchowość, etyka, religia

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
W tematach dotyczących choroby proszę pisać w odpowiednim poddziale "dyskusji ogólnej".
Awatar użytkownika
Niemamnie
zaufany użytkownik
Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu

Moja nowa filozofia przyrody

Post autor: Niemamnie »

Ostatnim wielkim wydarzeniem w polu informacyjnym (holograficznym) było pojawienie się
informacji na temat wibracji i tak narodziła się energia.
Energia wibrując dokonuje wyboru pomiędzy skrajnymi stanami informacji, w zależności jaki
fragment tego pola przecina.
Tak narodziła się dualność świata, ale asymetryczna.
Powstanie życia było niezwykle złożonym procesem, który wymagał inteligencji.
Źródłem inteligencji wielu procesów są elektrony, wiedzą jak się łączyć w bardziej złożone
elementy ponieważ wibrując pobierają dane z pola informacyjnego (poprzez oddziaływania
energetyczne czyli elektromagnetyczne).
Jądro atomu przechowuje cały projekt stworzenia, wszystko co było, jest i będzie (hologram).
Wszystkie możliwości są tam zapisane. Ale stany pośrednie pomiędzy liniami możliwych zdarzeń
są inteligentnymi wyborami kodowanymi przez wibrujące i wirujące elektrony.
Projekty (informacje z pola informacyjnego) są zawarte w tym polu, mającym strukturę falową.
Inteligencja jest siłą wykonawczą projektów i ma strukturę wibracyjną.
Światło nie istniałoby bez projektu światła, a bez inteligencji projekt nie mógłby zostać
zrealizowany. Więc elektron emituje wibracje elektromagnetyczne przechodząc z pozycji na
pozycję w okolicy jądra atomu. Proces powstawania światła jest tym samym co światło, jedno i
drugie jest sprzężone akustyczną interpretacją wibracji czyli OM.
Warstwa eteryczna świata jest sprzężona bezpośrednio z falami pola informacyjnego, ta warstwa
jest zamieszkiwana przez dżiny stworzone z plazmy które zamieszkują eteryczne miasta znajdujące
się nad pustyniami, świeże owoce zerwane prosto z drzew mają w sobie dużo tego rodzaju
oddziaływań.
Warstwa astralna świata jest sprzężona z elektronami i falami elektromagnetycznymi, ta warstwa
jest zamieszkiwana przez anioły.
Cechą elektronu jest zdolność do prowadzenia symulacji, inaczej nie byłby inteligentny.
Kiedyś przypadkowe połączenia atomów połączą się w taki sposób, że wszystko co było twoim
światem wewnętrznych przeżyć stanie się materią, wystarczy odpowiednio długi czas.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
Awatar użytkownika
Francesco
zaufany użytkownik
Status: jatądrobnącząstkącowieczniezłegochceazawszeczynidobro
Gadu-Gadu: Czarnokrwista

Re: Moja nowa filozofia przyrody

Post autor: Francesco »

Kojarzy mi się z filmem sci-fi, ale całkiem realne, książkę można by napisać.
Miłość & Muzyka
~ Amen ~
Awatar użytkownika
Niemamnie
zaufany użytkownik

Tak pracuje mój umysł, materiały zbierałem na trzech różnych forach internetowych, aby móc przestawić tę kompilację informacji. Bez dyskusji za nic bym nie wyraził tych danych na zewnątrz.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
Awatar użytkownika
Niemamnie
zaufany użytkownik

ODPOWIEDZ

Wróć do „filozofia”