Najczęściej wydaję pieniądze na...

miejsce na dowolną inną dyskusję nie dotyczącą schizofrenii

Moderator: moderatorzy

ocean
zaufany użytkownik

Re: Najczęściej wydaję pieniądze na...

Post autor: ocean »

Zagubiona we mgle pisze:Dzięki ocean. :)
A spoko, toż to szczera prawda :D Jak spotkasz Ralfa, naucz go mówić komplementy, uwierz, mi inwestycja się opłaci. :D
Jeśli masz z nim kontakt, to pozdrów go ode mnie i powiedz, że jeśli chce to ja moge odejść z forum, i to mówie poważnie. Wiem ile to forum dla niego znaczy, wystarczy spojrzeć na liczbę jego postów. A wobec zaistniałęj sytuacji (pt.'oddaj moje pieniądze') to sam zrozumiał swój błąd. Problem w tym, że pomimo że go lubię, to czasem nie wiem jak mam się zachować, zignorować jego posty czy czasem zwrócić uwagę. W tym ostatnim przypadku, mam wyrzuty, że go moge zranić. Trudna sprawa.

Jeśli chodzi o kupowanie czekolady tu na wyspach sa takie sklepiki - normalnie raj :D A uwielbiających czekoladę nazwyamy tu żartobliwie 'chocoholics' :D
Zagubiona we mgle
zaufany użytkownik

Post autor: Zagubiona we mgle »

ocean, nie chcę, żebyś odchodził z forum. Myślę, że nie ma ku temu powodów. A Ralf chyba nie odszedł z Twojego powodu, tak mi się zdaje. Poza tym to "odchodzenie" jest nie pierwszy raz, a on i tak nas kocha. :D
Co do komplementów to Ralf je czasami mówi, ale i tak musi się jeszcze wiele nauczyć, jeśli chodzi o obycie z kobietami. :) Ty zaś jesteś, jak powiedziała moi, prawdziwym dżentelmenem.
Pamal
zaufany użytkownik

Post autor: Pamal »

książki, ale KONIEC z tym (może kupię kindla) chciałabym sobie kupić czapeczkę z pomponem lub kwiatkiem z boku (wiedziałam już dwie osoby w takich berecikach a la lata dwudzieste)
Awatar użytkownika
amigo
zaufany użytkownik

Post autor: amigo »

slodycze, duzo slodyczy. :D
Awatar użytkownika
hvp2
zaufany użytkownik

Post autor: hvp2 »

amigo pisze:slodycze, duzo slodyczy. :D
"Pięć minut w buzi, do końca życia w biodrach."
Gosa
zaufany użytkownik

Post autor: Gosa »

Papierosy i ciuchy z lumpeksów, czasem na paliwo jak biorę od Rodziców samochód.
ODPOWIEDZ

Wróć do „inne”