Niedługo Morrowind i Oblivion zostanie skonwertowany do Skyrim. Można już sprawdzić alfę Skywind na http://morroblivion.com/Kotlet pisze:Taki "Morrek" z oprawą wizualną Obliviona i niektórymi elemetami grywalności Skyrim to by było coś
Dobre gry [PC]
Moderator: moderatorzy
-
- zaufany użytkownik
- Status: Schizo
- Kontakt:
Re: Dobre gry [PC]
''Insanity - a perfectly rational adjustment to an insane world.'' http://chomikuj.pl/Antypsychiatra
Zapraszam wszystkich popierających antypsychiatrie do dołączenia: http://www.digart.pl/grupy/16361/Anty-psychiatria/ moja grupa ma charakter otwarty.
Zapraszam wszystkich popierających antypsychiatrie do dołączenia: http://www.digart.pl/grupy/16361/Anty-psychiatria/ moja grupa ma charakter otwarty.
"Żyjemy w świecie przyjemności pozbawionych radości"
"Nie widzę gwiazd, lecz muszę trwać"
Polecam darmową grę Highway Pursuit, która jest jakby połączeniem wyścigówki i strzelanki. Ona polega na tym, że trzeba pojechać jak najdalej i zestrzelić jak najwięcej wrogich samochodów, odróżniając je od cywilów. Są różne rodzaje dodatkowej broni, którą trzeba zdobyć wjeżdżając do samochodu dostawczego. Ważne są przyciski: Z, X, C. Poza tym sterowanie jest bardzo proste- kursory, oraz spacja (do strzelania).
Aha, ta strzelanka jest bezkrwawa i naprawdę ją polecam.
Aha, ta strzelanka jest bezkrwawa i naprawdę ją polecam.
To, że jakiś lek komuś służy, nie znaczy że nie zaszkodzi innej osobie.
Z darmowych gier polecam:
- Team Fortress 2 (fps)
- NFS World (wyścigi)
- Lineage 2 PL (mmorpg)
- Team Fortress 2 (fps)
- NFS World (wyścigi)
- Lineage 2 PL (mmorpg)
- maniek123
- nadużywający
- Gadu-Gadu: 560878
ktos chcialby pograc ze mna w titan quest immortal albo sacred 2 z dodatkiem ? pisac do mnie na priv
bylem juz na pieńku siedmiu piekieł ale teraz chyba nawet sie nie spoce...instruktor kulturystyki i fitnesu pozdrawiam. IMPOSSIBLE IS NOTHING. najsilniejsi przetrwają slabi się powoli wykruszają...
Ostatnio gram sobie w serię Silent Hill - bardzo mi się te gierki podobają, maja fajny klimat jak ze snu
"My mommy always said there were no monsters. No real ones. But there are."
- kizoid
- zarejestrowany użytkownik
Nikt nie wspomniał nawet Wieśmina, a wątek ma kilka stron już - wstyd.
Z niewspomnianych wymienię Dishonored jeszcze, dla tych którzy lubią się skradać i pamiętają Dark Messiah of M&M.
Oprócz tego obie części Borderlands - czyli H&S z giwerami w klimatach postapokaliptycznych. Świetne ze znajomymi.
Małe a zacne Torchlight (druga częśc to dodane multi - też warto).
I na koniec wisienkę, ze świetnym rozwojem postaci i walką - Kingdoms of Amalur:Reckoning. Bardzo podobne stylistycznie do Fable.
A jak ktoś jest hardcorem i niestraszne mu ASCII - Cataclysm DDA - surival roguelike z zombiakami i naprawdę rozbudowanym craftem.
Z niewspomnianych wymienię Dishonored jeszcze, dla tych którzy lubią się skradać i pamiętają Dark Messiah of M&M.
Oprócz tego obie części Borderlands - czyli H&S z giwerami w klimatach postapokaliptycznych. Świetne ze znajomymi.
Małe a zacne Torchlight (druga częśc to dodane multi - też warto).
I na koniec wisienkę, ze świetnym rozwojem postaci i walką - Kingdoms of Amalur:Reckoning. Bardzo podobne stylistycznie do Fable.
A jak ktoś jest hardcorem i niestraszne mu ASCII - Cataclysm DDA - surival roguelike z zombiakami i naprawdę rozbudowanym craftem.
"Everything is gonna be..."
https://www.youtube.com/watch?v=zRDyUpR7VVo
https://www.youtube.com/watch?v=zRDyUpR7VVo
ciekawe jaki będzie najnowszy Wiedźmin.
- maniek123
- nadużywający
- Gadu-Gadu: 560878
ostatnio powrocilem do heroes 4 i trojeczki Wog po prostu bajka
bylem juz na pieńku siedmiu piekieł ale teraz chyba nawet sie nie spoce...instruktor kulturystyki i fitnesu pozdrawiam. IMPOSSIBLE IS NOTHING. najsilniejsi przetrwają slabi się powoli wykruszają...
- Słonecznik1
- bywalec
Path of exile się super zapowiada , chyba 23-go tego miesiące będzie premiera po długich betach. Dla mnie choć nie grałem to takie Diablo3 jakie powinno być. Trochę mi się kojarzy z Final Fantasy przez sloty i kryształy levelujące , tam tego nie było ale z materią mi się to kojarzy która tam była i się stopniowała na poziomy.
4 nie przypadła mi do gustu,.Pigułka pisze:ostatnio powrocilem do heroes 4 i trojeczki Wog po prostu bajka
Polecam grę "Braid", bardzo oryginalny pomysł okraszony świetną oprawą audiowizualną. Co prawda grałem w nią parę lat temu, ale do teraz uważam ją za jedną z najlepszych gier ostatniej dekady.
A pamiętacie Settlersów? Gra jest teraz dostępna online, może ktoś z was ma już konto?
My Way My Generation
"Ludzie wystarczająco szaleni, by sądzić, że mogą zmienić świat, są tymi, którzy go zmieniają."
... najpierw myśleć, potem zmieniać, zawsze kochać...
"Ludzie wystarczająco szaleni, by sądzić, że mogą zmienić świat, są tymi, którzy go zmieniają."
... najpierw myśleć, potem zmieniać, zawsze kochać...
- amigo
- zaufany użytkownik
Kiedys jak gralem w gry to lubilem Wiedzmina, serie Call of Duty oraz Pro Evolution Soccer.
- Dobro
- zaufany użytkownik
- Status: Karuṇā करुणा
- Gadu-Gadu: bla bla
Ja to bym pograł w wolnej chwili w Broken Sword I i II.
Albo w Cities in Motion.
Albo w Cities in Motion.
Niech wszyscy będą szczęśliwi
Niech wszyscy będą zdrowi
Niech wszyscy dostrzegają dobro
Oby nikt już nie cierpiał
Niech wszyscy będą zdrowi
Niech wszyscy dostrzegają dobro
Oby nikt już nie cierpiał
- Catastrophique
- bywalec
A ja w BF4, właśnie niedawno wyszedł. Szykuje mi się kupno porządnego PC więc może...
Tik tak tik tak | "To boldly go where no one has gone before"
- Akatosh
- zaufany użytkownik
Od jakichś kilku dni chodzi za mną ten zwiastun. Fragmenty rozgrywki zawarte w trailerze od strony wizualnej robią naprawdę niesamowite wrażenie. Najbardziej jestem ciekaw jak twórcom wyjdzie osadzenie wiedźmińskiego uniwersum w świecie o otwartej strukturze, jeśli na tym polu REDzi odniosą sukces, to o inne aspekty, te związane zarówno z grywalnością, fabułą jak i grafiką jestem zupełnie spokojny Zapowiada się więc dobra i solidna gra na PC. Oby tylko sprzęt spełnił chociaż minimalne wymagania sprzętowe.
- Catastrophique
- bywalec
Wszystko teraz idzie w kierunku sandboxów. Dla mnie takie gry na dłuższą metę są nudne. Czasami mam dosyć łażenia po 10 razy w to samo miejsce jako służący od "zabij, przynieś, pogadaj" itp . Natomiast ich plusem jest dosyć duża swoboda.
- Akatosh
- zaufany użytkownik
No tak, to już kwestia preferencji. Jedni wolą kiedy jest położony nacisk na fabułe, inni z kolei cenią sobie swobodę w eksplorowaniu świata gry. Ja chyba bardziej skłaniam się ku tej drugiej opcji, choć fabuła też jest dla mnie ważna, ale chyba nie aż tak bardzo
- Catastrophique
- bywalec
Fabułą często jest oklepana w grach. Bardziej zwracam uwagę na sposób jej poprowadzenia, zwroty akcji itp.