Witajcie
Nie wiem co robić. Mój chłopak 2 lata temu miał ostrą psychozę i pierwszy raz trafił do szpitala psychiatrycznego, po 2 miesiącach wyszedł z diagnozą zespół paranoidalny. W ciągu 2 lat doszedł do leku abilify. Niedawno jego matka zgubiła receptę, która straciła ważność mówiłam, żeby to załatwili ale nic nie potrafili zdziałać prócz ustalenia wizyty która miała być za 2 tygodnie. Chłopak twierdził, że ma jeszcze jakieś tabletki abilify i że przerwa będzie krótka. Dopiero po wizycie u lekarza przyznał się, że niby nie brał od 2 tygodni (ile to było już nie dojdę). W czwartek znów zaczął brać przespał dosłownie cały piątek. W sob i niedz już było lepiej. Od pon widzę, że jest jakby nie sobą. Mówiłam mu żeby poszedł spać po pracy bo w ciągu 2 dni spal może 7h. Wstaje o 5 rano do idzie spać o 24, 1 jak nie później. Jest jakiś inny. Nie wiem co robić kolejną wizytę ma jakoś w połowie lipca. Czy ja niepotrzebnie panikuję? Czy po prostu leki muszą od nowa zrobić swoje i dlatego jest nieswój?Mam ciężko się z nim dogadać widzę normalnie po głosie, ze jest inny. Lekarka nawet mu powiedziała wypisując receptę, żeby się tylko nie rozchorował ale wizyta była krótka.. boję się..... Proszę o jakieś rady 2 lata temu wiele mi tutaj pomogliście..
PRZERWA W BRANIU ABILIFY POMOCY
Moderator: moderatorzy
-
- zaufany użytkownik
-
- zaufany użytkownik
Re: PRZERWA W BRANIU ABILIFY POMOCY
Dodam, że bierze 15mg na noc.