Postanowiłem dać tego posta.
Jak w temacie jednak z naciskiem: poszukuję nowych przyjaźni. Oczywiście jestem osobą samotną i jeśli poznam wartościową kobietę to nie wiem, czym to się skończy - wszystko jest możliwe.

Trochę o sobie: Mam już 40 lat (niestety), mieszkam w okolicach Trójmiasta (na wsi, też niestety). Podobno jestem wartościowym człowiekiem, po studiach. Interesuję się w zasadzie wszystkim, co jest ciekawe i nieznane szerszej publiczności: począwszy od polityki przez spiski do NWO. Lubię również fantastykę - zarówno gry jak i książki lub filmy, swego czasu pasjonowałem się literaturą sensacyjną oraz szpiegowską. Jestem wielkim fanem komputerów i dużo o nich wiem - programuję czasem w VBA i Basicu. Zajmuję się również komponowaniem muzyki - jest to czysto amatorska pasja, realizowana w całości na komputerze, która daje mi sporo frajdy. Styl muzyki: szeroko rozumiana elektronika.
Jeśli chodzi o zdrowie to nie narzekam, jednak zachorowałem na studiach. Mówią, że dobrze sobie z tym radzę ale różnie bywa.
Z racji wykonywanej do tej pory pracy mam mały kontakt z ludźmi, dlatego zdecydowałem się właśnie dać tego posta.
Poszukuję nowych znajomości - mam na myśli przyjaźnie oraz, być może, kogoś bliskiego (tego jednak nie wiem).
Preferuję kontakt przez GG, mój numer to >> podam na priv
Jeśli ktoś ma ochotę się odezwać to będzie mi miło. Pozdrawiam.