rispolept koniec refundacji
Moderator: moderatorzy
rispolept koniec refundacji
Moja lekarka poinformowała mnie że od marca skończy się refundacja rispoleptu,jeśli wzrośnie za bardzxo cena poda mi odpowiednik.Czy już ktoś kiedyś tak robił,jest jakaś różnica między rispoleptem a jego polskimi odpowiednikami,mam nadzieje że nie.Pozdrawiam.
- tadek4-1966
- zaufany użytkownik
- DOBROSTAN
- bywalec
Re: rispolept koniec refundacji
Tu jest potwierdzenie refundacji : http://apteka-medica24.pl/lek-2118.html
Tylko nie wiem czy ta cena to przy zakupie na recepte czy bez ? Kupowaliście kiedyś bez recepty ?
Tylko nie wiem czy ta cena to przy zakupie na recepte czy bez ? Kupowaliście kiedyś bez recepty ?
- marek-sportowiec
- nadużywający
- Kontakt:
SŁUŻBA ZDROWIA NASZA JEST CHORA I JĄ TRZEBA NAJPIERW ULECZYĆ! DO DENTYSTY, KARDIOLOGA CZY DERMATOLOGA KOLEJKI JAK ZA KOMUNY! PRĘDZEJ SIĘ WYKITUJE!
Pierwsza wojna atomowa nadchodzi! Nie pomogą pojazdy czy broń palna! Armia jest zbyteczna! Wojacy się nie przydadzą! Zasobów coraz mniej, bo są marnotrawione bezlitośnie przez samego człowieka!
Puss djevel Dreng, øl rødhåret bjørn.
taurus-piskus
Puss djevel Dreng, øl rødhåret bjørn.
taurus-piskus
- DOBROSTAN
- bywalec
Dostępność leków (bez wymagania recepty) była by pewnym rozwiązaniem. Dużo osób chodzi do lekarza tylko po receptę i robią się kolejki.marek-sportowiec pisze:SŁUŻBA ZDROWIA NASZA JEST CHORA I JĄ TRZEBA NAJPIERW ULECZYĆ! DO DENTYSTY, KARDIOLOGA CZY DERMATOLOGA KOLEJKI JAK ZA KOMUNY! PRĘDZEJ SIĘ WYKITUJE!