Czy po ketrelu się tyje?
Moderator: moderatorzy
Re: Czy po ketrelu się tyje?
Mi też się wydaje, że ketrel nie powoduje takiego wzrostu apetytu jak np. rispolept. Na ketrelu przytyłem jednak z 10 kg w ciągu kilku miesięcy, ale to głównie ze względu na małą aktywność (prawie żadną
)

No ale Ty jesteś facetem, więc nie wiesz jakie to dla kobiet ważnemoonrid pisze:Ja niestety przytyłem po ketrelu i to znacznie. Jednak jest to najlepszy lek nasenny, jaki brałem. Biorę 400 mg na noc i chętnie brałbym jeszcze więcej, żeby jeszcze lepiej spać, ale to by chyba był już za duży mix leków dla mnie.

- zielonawitolda
- bywalec
- Kontakt:
hmmm... chyba waga mi stała w miejscu na ketrelu. napewno nie było większych [do 3kg w którąś stronę] wahań.
always look on the bright side of life
- aux03ster03
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
ja nie tyje
swap = 0x0, offs = 0x191f6c8, subbeg = 0x0, sublen = 0, prelen = 1, precomp = 0x18fb870 "0)",
wrapped = 0x18fb868 "(?-xism:0)", wraplen = 10, seen_evals = 0, paren_names = 0x0, refcnt = 1}
wrapped = 0x18fb868 "(?-xism:0)", wraplen = 10, seen_evals = 0, paren_names = 0x0, refcnt = 1}
ketrel, niestety spowalnia metabolizm, biorę go 2 lata,nawet schudłam, wazę normalnie, ale rośnie mi tkanka tłuszczowa na brzuchu, to jest najgorsze, tez muszę zacząć ćwiczyć regularnie..., bo odżywiam się racjonalnie, a warzywa i owoce nie załatwiają sprawy, niestety.Jak dla mnie, to jedyny minus tego leku. A jeśli chodzi o wpływa na tarczycę.., hmm..., nie wiem, w każdym razie TSH wyszło mi ok.Teraz jestem na etapie szukania najlepszego dla siebie sposobu na pobudzenie przemiany materii, czyli: woda gazowana/niegazowana, kawa, herbata zielona, warzywa gotowane/surowe, oliwa itp., mam nadzieję, że metodą prób i błędów go znajdę.
- Kot w butach
- zaufany użytkownik
jak bedziesz jadla same warzywa to schudniesz na ketrelu 
ja biore ketrel i solian ketrel na noc
i w nocy czasem wstaje jesc hehe ale jem wtedy warzywa (ogorki kiszone pomidory itp)
w ogole na diecie warzywnej schudlem juz 22 kg biorac ketrel wiec da sie schudnac bedac na tym leku-to mozliwe jak najbardziej wazne zeby jesc duzo warzyw nie jesc chleba makaronow ryzu kaszy i innych z weglowodanami.....i waga poleci w dol sama

ja biore ketrel i solian ketrel na noc
i w nocy czasem wstaje jesc hehe ale jem wtedy warzywa (ogorki kiszone pomidory itp)
w ogole na diecie warzywnej schudlem juz 22 kg biorac ketrel wiec da sie schudnac bedac na tym leku-to mozliwe jak najbardziej wazne zeby jesc duzo warzyw nie jesc chleba makaronow ryzu kaszy i innych z weglowodanami.....i waga poleci w dol sama
- tańcząca w zbożu
- zaufany użytkownik
Nie przytyłam.
Biorę od ponad roku, 75 mg dziennie, czasem 100 mg.
Lubię kaczki, fajnie sobie nurkują w wodzie, ukazując kuper i nóżki skierowane ku górze.
- miś wesołek
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
Nie nalezy zapominać o kupie. Taka porządna kupa waży o wiele więcej niż nawet duże siku.wini pisze:Ważyć się powinno rano po przebudzeniu i oddaniu moczu, tj. najbardziej wiarygodna waga.

Po takich dawkach się nie tyje lub minimalnie. Problemy u większości osób zaczynają się przy wyższych.Flamaster pisze:Nie przytyłam.
Ostatnio zmieniony śr lip 31, 2013 3:07 am przez miś wesołek, łącznie zmieniany 1 raz.
Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
- miś wesołek
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
Hehe, zajebiste. To sarkazm?Kot w butach pisze:jak bedziesz jadla same warzywa to schudniesz na ketrelu

Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
Trochę się tyje. Im więcej się ruszasz, tym lepiej dla ciebie, można utrzymać stałą wagę.