Ja nie musze miec dobre gry w dniu premiery. Spokojnie moge poczekac rok badz dwa i kupic dokladnie tak tanio jak pisze Clamo. Tez otrzymuje te oferty. Np Saints Row The Third - gra calkiem swieza, kupilem ja w swieta za 10zl! Wystarczylo poczekac kilka miesiecy od premiery. Czas nie zmarnowany, bo jest masa produkcji nie tak starych, a bardzo tanich i godnych uwagi oraz zagrania. Wezmy chocby Metro 2033 - gra wysmienita, wyborna, mam okolo 78 godzin gry, a dostalem ja za darmo w ramach promocji THU - rodzawali wszystkim klucze, wystarczylo byc na Facie

Przegladam tez allegro, bardzo czesto sa paczki gier na steama za sybmolicznego dolara, robia te wyprzedaze z humble oraz inne. Ja nie potrafie grac na piratach, nie wiem ale cos mnie boli w srodku, czuje sie zle, jak oszust i nie sprawia mi to frajdy. Za bardzo kocham gry, zebym mial bezczescic swoje idealy! Zaznaczam i nie twierdze, ze nigdy piratow nie uzywalem. Owszem uzywalem, ale doroslem, zrozumialem i juz nie uzywam
Nie wiem srednio mi sie chce testowac TESa, zajawie sie spodoba mi sie, a potem bedzie za kase i czas zmarnowany. Jak testowalem polskich Aloidsow, jak wyszla wersja oficjalna moja postac zniknela, nie chialo mi sie wszystkiego od poczatku robic.
A wiecie, ze w werski F2P sa juz najnowsze Gwiezdne Wojny Old Republic. Od dawna jest Lord Of The Rings Online oraz Star Trec Online, gry wysmienite i nietuzinkowe, czekam na polskie premiery

Jednak na pierwszym miejscu wyczekiwania przeze mnie jest oczywiscie WOW w wersji F2P, kraza ploty, ze juz nie dlugo

Aaa zapomnialem o swietnym Conanie Online Barbarian cos tam - baardzo dobra gra F2P i po polsku, kiedys wymagala abonamentu!