Szukam faceta z zaburzeniami osobowości,psychozą schiz-afekt

Uwaga: Ten dział jest widoczny w całym internecie. Ogłoszenia niewidoczne dla googla proszę umieszczać w podobnym dziale w "dla zarejestrowanych".

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
Uwaga: zamieszczone tu ogłoszenia są widoczne w całym internecie.
FREYA
zaufany użytkownik

Szukam faceta z zaburzeniami osobowości,psychozą schiz-afekt

Post autor: FREYA »

Cześć,mam na imię Asia,28 lat i od 17 roku życia choruję.Byłam raz w szpitalu psychiatrycznym(przedawkowałam Anafranil SR) i rozpoznali mi zaburzenia osobowości(ale ja myślę że to coś gorszego).n
Niedawno rzucił mnie facet po 10 latach znajomości,byliśmy do siebie bardzo przywiązani,a on po prostu mnie zostawił z moją chorobą,stchórzył i się nie odzywa.Wcześniej w słuchawkę powiedział żę już nie może ze mną być bo nie ma na to siły,choć wiele lat się starał.On jest zdrowy.Brałam wiele leków,teraz biorę Ketrel 25 mg i Effectin 75 mg,ale czasami,szczególnie w trudnych sytuacjach życiowych, wszystkie objawy wracają,tak że trudno ze sobą wytrzymać.Mam takie objawy jak: lęki,depresję,wycofanie,rozkojarzenie, czasem brak koncentracji,częste zmiany nastroju a ostatnio pojawiły sę też omamy i jakby coś w rodzaju rozdwojenia,mam wrażenie wtedy jakbym nie była sobą(to chyba depersonalizacja czy jakoś tak).Dużo by tu mówić co ja przeżywam,ale kto nie doświadczył ten nie zrozumie. :cry: :cry: Moje GG:12881159
Freya
barszcz69
zarejestrowany użytkownik

Re: Szukam faceta z zaburzeniami osobowości,psychozą schiz-afekt

Post autor: barszcz69 »

Cześć Asia chyba pasuję do twego opisu.W sumie szukam przyjaciół.Choruję na schizofrenie paranoidalną.W szpitalu powiedziano mi,że mam zaburzenia osobowości i zaburzenia schizotypowe.Biorę leki w sumie to jestem normalnym gościem, ale mam urojenia niestety w stosunku do ludzi.To mi bardzo przeszkadza.Próbuję sobie z tym poradzić.Skąd jesteś.Napisz coś o sobie.
barszcz69
zarejestrowany użytkownik

Post autor: barszcz69 »

A propos też biorę ketrel do tego fluanxol.Jakoś się trzymam,czemu szukasz faceta?
Awatar użytkownika
zbyszek
admin
Status: webmaster
Kontakt:

Post autor: zbyszek »

Bogus, bez kpin, prosimy.
heniek
zaufany użytkownik

Post autor: heniek »

Zmieniono mi niedawno z f 25 na f 31 więc mogę pomóc tylko napisz w jakim sensie facet ?
FREYA
zaufany użytkownik

Post autor: FREYA »

Hej,dawno mnie tu nie było...jestem z małego miasteczka koło Gorzowa Wlkp,a szukam faceta bo czuję,że miłość pomaga mi walczyć z chorobą :) :)
Freya
Awatar użytkownika
michal1418
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: 3938403

Re: Szukam faceta z zaburzeniami osobowości,psychozą schiz-a

Post autor: michal1418 »

miałem podobnie z moją dziewczyną....byliśmy razem 2 lata,planowaliśmy ślub i ja trafiłem do zakładu zamkniętego,byłem tam 2 miesiące....po wyjściu z niego,moja dziewczyna bez słowa mnie rzuciła! Więc cię doskonale rozumiem
ODPOWIEDZ

Wróć do „szukam znajomości”