słycza taki głos jak z nim rozmawiam
Moderator: moderatorzy
słycza taki głos jak z nim rozmawiam
Jak rozmawiam tym głosem nieznanym dlamnie to ciagle mie krytykuje że muwia z nim do kogo inego i siagle mi tu tłumasza a swym jacku jakimś że to on jest i terz chse mi coś przekazać dzwoniac do radia danego a nastempnie to widza albo tv albo w radiu jak coś gada a ludzie dla niego to sprawdzaja i mam do was takie pytanie co ten głos co z nim rozmawiam to mi o inych głosach muwi prawde i ten jego przekaz w radiu zet istnie co tak krytykuje mnie do inej osoby ?
Re: słycza taki głos jak z nim rozmawiam
noo dosyć dobrą masz śrube
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
- Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu
To są głosy twojej podświadomości, mogą komentować, mogą przezywać, mogą nakazywać ale zawsze to będziesz ty sam. Nie panikuj, spróbuj porozmawiać z tymi głosami i zadać im pytanie: dlaczego są?
Napisz co odpowiedzą, wtedy wspólnie zastanowimy się nad problemem.
Napisz co odpowiedzą, wtedy wspólnie zastanowimy się nad problemem.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
-
- zbanowany
- Kontakt:
Głosy alblo szepty! Skąd one są? Z mózgu albo z zewnątrz źle odbierane! Nie wiadomo, czy są realne, czy wytworem psychiki są! Jeśli pacjent ma głosy i mówił, że nie miał to świadomy nie jest! Ą jąk mu się zdaje, że jest świadomy, czy se świadomość wymyśli to i tak świadomy nie jest! Wyzdrowiał? Dożywotnio lub chwilowo na yakyś czas kutas und was ist das!
Zapraszamy wszystkich na nasz czat!
http://www.pieknyumysl.com
Z nami nie przegrasz! Z nami zawsze wygrasz!
http://www.pieknyumysl.com
Z nami nie przegrasz! Z nami zawsze wygrasz!
A takie wiadomości w radiu od tego kogoś te złośliwe to już jest schizofrenia z reportażem od redaktora co w takim wypatku robiś ?
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
- Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu
Pójść do psychiatry, żeby uniknąć leczenia szpitalnego można pójść na oddział dzienny do psychiatry.
Wrzuć sobie ten utwór, powinno załagodzić objawy poprzez synchronizację zdesynchronizowanych półkul mózgu. Tylko obowiązkowo na słuchawkach.
Wrzuć sobie ten utwór, powinno załagodzić objawy poprzez synchronizację zdesynchronizowanych półkul mózgu. Tylko obowiązkowo na słuchawkach.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
A czy by ktoś przekazywał wiadomoś na co jesta chory a na stempnie do kogo napisałem o porade to muwi te glos żalem ze co a zaso ma za niego tak sie mi tłumszy jak by coś z tym zrobił i ktoś zrobił za mymi plecami stym co napisał o porade a muwił zupełnie o szym inym czy to podpowiedz złośliwa jest ?
-
- zarejestrowany użytkownik
Ale sie cieszę, że nie jestem sama. A godzinę temu chciałam się wieszać bo poczytałam troche o schizie i już wiem że to nie żaden pierdolony borderline....
@jblazys
Z Twojego posta wyłapałem "chce przekazać" "jacek" "dzwonić do radia"
Kilka miesięcy temu zabrali mnie do szpitala, bo jak przyjechali zacząłem odwalać coś właśnie z radiem, mikrofonami cyfrówką, że niby jak coś nie jest włączone to i tak gdzieś nadaje, przekazuje obraz i dźwięk.
Mam na imię Jacek, miło mi.
Z Twojego posta wyłapałem "chce przekazać" "jacek" "dzwonić do radia"
Kilka miesięcy temu zabrali mnie do szpitala, bo jak przyjechali zacząłem odwalać coś właśnie z radiem, mikrofonami cyfrówką, że niby jak coś nie jest włączone to i tak gdzieś nadaje, przekazuje obraz i dźwięk.
Mam na imię Jacek, miło mi.
Jedni są głusi, inni słyszą głosy.