Czy ketrel
Moderator: moderatorzy
- andrzej1984
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Czy ketrel
Czy ketrel ma skutki uboczne takie jak typ niespokojnych nóg
To nie schizofrenia jest problemem tylko przeszkody napotykane w sercach naszych bliźnich.
- miś wesołek
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
Re: Czy ketrel
Ciężko powiedzieć, ale jeśli chodzi o napięcie mięśniowe, mimowolne skurcze czy telepanie, u mnie ma o wiele więcej skutków ubocznych niż olanzapina, która tych efektów nie powoduje. Z kolei ketrel chyba lepszy (kto to wie i oceni...).
Takich konkretnie "niespokojnych nóg" nie miałem a brałem dawki do 400 dziennie. Obecnie 200 mg.
Takich konkretnie "niespokojnych nóg" nie miałem a brałem dawki do 400 dziennie. Obecnie 200 mg.
Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
- andrzej1984
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
ja właśnie biorę dawkę 400mg może ktoś inny się wypowie jeszcze
To nie schizofrenia jest problemem tylko przeszkody napotykane w sercach naszych bliźnich.
Tak ketrel wywołuje objawy zespołu niespokojnych nóg, podobno u 1 na 100 ludzi, ale na tym forum już znalazłem kilku z tym problemem.
Należę do tych nieszczęśliwców. To niejedyny skutek uboczny, który powoduje. Gdyby nie to - byłby lekiem doskonałym.
Biorę 400 mg, ale nie powoduje u mnie akatyzji. Przeszkadza mi tylko to, że przytyłem.