CZy to możliwe

Moderator: moderatorzy

drobna__
zarejestrowany użytkownik

CZy to możliwe

Post autor: drobna__ »

ćzy to jest mzoliwe zebym umiala czytac w myslach??? ktos mi kiedys powiedzial ze tak i mysle ze posiadam ta zdolnosc
drobna__
zarejestrowany użytkownik

Re: CZy to możliwe

Post autor: drobna__ »

przepraszam!!!
Psychodelik_euforii
zaufany użytkownik

Post autor: Psychodelik_euforii »

też mi się tak wydawało w psychozie lecz odkąd się leczę nic takiego nie miało miejsca i nie chcę aby miało ponieważ to wytwór mej chorej wyobraźni.... a nie żadna telepatia :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
"_To_co_dla_mnie_jest_podłogą_dla_innych_jest_sufitem_"
Awatar użytkownika
alexa__
zaufany użytkownik

Post autor: alexa__ »

drobna__ pisze:ćzy to jest mzoliwe zebym umiala czytac w myslach??? ktos mi kiedys powiedzial ze tak i mysle ze posiadam ta zdolnosc
Drobna, ja tez wierzylam, ze mam ta zdolnosc.... ale to bylo w psychozie. Myslalam, ze telepatycznie moge sie porozumiewac z przyjaciolkami, bo rozmawialam z nimi w myslach. A to byly tylko glosy, objawy choroby :roll: Jesli masz obawy, ze to moze byc schizofrenia w twoim prztpadku, radze ci sie spotkac z psychiatra...
Psychodelik_euforii
zaufany użytkownik

Post autor: Psychodelik_euforii »

myślenie że się komunikuje ze swoimi przyjaciółmi kolegami koleżankami to pierwsze symptomy schizofrenii mi na początku też się wydawało myślałem że kobieta z którą pracuje chce mieć dziecko ze mną dlatego się zwolniłem.... a potem eksplodowały głosy.... i jazda szpital a w szpitalu słyszałem ludzkie myśli chorych nie bywałe... to tylko złudzenie gdzie mózg płata figle a nie żadna telepatia... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
"_To_co_dla_mnie_jest_podłogą_dla_innych_jest_sufitem_"
ODPOWIEDZ

Wróć do „nasze środowisko”