jest nadzieja!
Moderator: moderatorzy
-
- zarejestrowany użytkownik
jest nadzieja!
Nasze choroby psychiczne można wyleczyć głodówką tj.dietą dr Ewy dąbrowskiej. Albo inaczej 40 dniowy biblijny post Daniela ma właściwości oczyszczające organizm i można w efekcie wyleczyć się z choroby psychicznej.Oczywiście nie każdego da się wyleczyć .Byłem u bonifratrów zakonników w Warszawie i dr powiedziała mi ze ta dieta warzywno-owocowa oczyszcza organizm z toksyn i można wiele chorób wyleczyć w tym zaburzenia psychiczne . Ja jestem chętny pojadę do tego ośrodka najlepiej w sierpień kiedy warzywa są tanie i sezonowe łatwo dostępne.Sprawdźcie stronę dieta-dabrowska.pl to dieta-cud tylko koncernom famraceutycznym zależy na nie nagłaśnianiu tego. Mój ojciec był ale z cukrzycą i nadciśnieniem ,wrócił szczuplejszy i mocno zadowolony.Ktoś to już pisał o zbawiennej roli głodówki,(wymyślili to Rosjanie) a byłem sceptyczny a jednak.Polecam pogooglować i życzę powodzenia. 

Re: jest nadzieja!
Tak tak, niektórzy twierdzą, że schizofrenia spowodowana jest toksoplazmozą. Teorie tą można zaliczyć do powszechnych błędnych mniemań. Może mam jeszcze pozbyć się z domu psa, gdyż jest on rezerwuarem choroby? Eh, czego to ludzie nie wymyślą. Kiedyś na przykład tak odchudzili konia, że przestał w ogóle jeść i zdechł.
Ja też chciałbym co niedzielę w małym drewnianym kościołku wyłamywać sobie dłonie. Ja też chciałbym niewskazany palcami przejść przez życie najpoczciwiej.
Grzegorz Ciechowski
Grzegorz Ciechowski