czesc ,szukam dziewczyny tez chorej
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: zamieszczone tu ogłoszenia są widoczne w całym internecie.
Uwaga: zamieszczone tu ogłoszenia są widoczne w całym internecie.
- thelastSAMURAJ
- bywalec
czesc ,szukam dziewczyny tez chorej
witam mam na imie darek choruje na schizofrenie prosta ,szukam dziewczyny z podobnymi problemami której by to nie przeszkadzało ,jestem wrazliwy i spokojny ,mówia ze nawet przystojny ,czekam na kontakt dziewczyn z tarnowa krakowa i bliskich okolic ja jestem z tarnowa.
piszcie do mnie wszyscy na gg albo na meila pozdrawiam
- maniek123
- nadużywający
- Gadu-Gadu: 560878
Re: czesc ,szukam dziewczyny tez chorej
spokojny i wrazliwy ? to tutaj wszyscy sa tacy schizofrenicy ? a ja jestem twardy z natury i wulkan energi i cos Ci powiem ziomek.Bylem juz na pienku siedmiu piekel ale teraz chyba nawet sie nie spoce...
bylem juz na pieńku siedmiu piekieł ale teraz chyba nawet sie nie spoce...instruktor kulturystyki i fitnesu pozdrawiam. IMPOSSIBLE IS NOTHING. najsilniejsi przetrwają slabi się powoli wykruszają...
- moi
- moderator
- Gadu-Gadu: 9
- Kontakt:
Maniek, ale ja nie widzę tu żadnego problemu: thelastSAMURAJ jest spokojny i wrażliwy, Ty jesteś inny. Dziewczyny mogą sobie wybrać, co która woli 
Pozdrawiam.m.

Pozdrawiam.m.
- maniek123
- nadużywający
ohh wybierzcie mnie !
bylem juz na pieńku siedmiu piekieł ale teraz chyba nawet sie nie spoce...instruktor kulturystyki i fitnesu pozdrawiam. IMPOSSIBLE IS NOTHING. najsilniejsi przetrwają slabi się powoli wykruszają...
A ja moge byc taki jak sobie zażyczy kobieta moge sie dostosowac
i szukam obejętnie jakej kobiety byle by była w podobnym wieku do mnie, troche napisałem o sobie w innym wątku który jest ponizej to nie bede sie powtarzał jak jakas bedzie zainteresowana to nie se tam zajrzy i nie napisze do mnie na privi i naprawde potrzebuje kobiety i jak jakas potrzebuje faceta to nie do znac ja juz jestem prawie po chorobie i teraz szukam kobitki która naprawde chce se zacząc zycie układac i pokonac chorobe

- maniek123
- nadużywający
Schizek ty moj wierny ziomku z polchatu tego czatu KOPE LAT !
siema maniek napisz tym kobietą ze jestem godny poznania i zeby napisały do mnie 

- moi
- moderator
- Gadu-Gadu: 9
- Kontakt:
A dlaczego podczepiacie się pod wątek thelastSAMURAJA, zamiast wychwalać swoje przymioty we własnych wątkach? Może chłopak sobie tego nie życzy?
Pozdrawiam.m.
Pozdrawiam.m.
- maniek123
- nadużywający
dobra to juz nie pisze Moi bo jeszcze samuraj wyciagnie katane i bedzie nieciekawie...