czesc ,szukam dziewczyny tez chorej

Uwaga: Ten dział jest widoczny w całym internecie. Ogłoszenia niewidoczne dla googla proszę umieszczać w podobnym dziale w "dla zarejestrowanych".

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
Uwaga: zamieszczone tu ogłoszenia są widoczne w całym internecie.
Awatar użytkownika
thelastSAMURAJ
bywalec

czesc ,szukam dziewczyny tez chorej

Post autor: thelastSAMURAJ »

witam mam na imie darek choruje na schizofrenie prosta ,szukam dziewczyny z podobnymi problemami której by to nie przeszkadzało ,jestem wrazliwy i spokojny ,mówia ze nawet przystojny ,czekam na kontakt dziewczyn z tarnowa krakowa i bliskich okolic ja jestem z tarnowa.
piszcie do mnie wszyscy na gg albo na meila pozdrawiam
Awatar użytkownika
maniek123
nadużywający
nadużywający
Gadu-Gadu: 560878

Re: czesc ,szukam dziewczyny tez chorej

Post autor: maniek123 »

spokojny i wrazliwy ? to tutaj wszyscy sa tacy schizofrenicy ? a ja jestem twardy z natury i wulkan energi i cos Ci powiem ziomek.Bylem juz na pienku siedmiu piekel ale teraz chyba nawet sie nie spoce...
bylem juz na pieńku siedmiu piekieł ale teraz chyba nawet sie nie spoce...instruktor kulturystyki i fitnesu pozdrawiam. IMPOSSIBLE IS NOTHING. najsilniejsi przetrwają slabi się powoli wykruszają...
Awatar użytkownika
moi
moderator
moderator
Gadu-Gadu: 9
Kontakt:

Post autor: moi »

Maniek, ale ja nie widzę tu żadnego problemu: thelastSAMURAJ jest spokojny i wrażliwy, Ty jesteś inny. Dziewczyny mogą sobie wybrać, co która woli :)

Pozdrawiam.m.
Awatar użytkownika
maniek123
nadużywający
nadużywający

ohh wybierzcie mnie !
bylem juz na pieńku siedmiu piekieł ale teraz chyba nawet sie nie spoce...instruktor kulturystyki i fitnesu pozdrawiam. IMPOSSIBLE IS NOTHING. najsilniejsi przetrwają slabi się powoli wykruszają...
schizek
zaufany użytkownik

Post autor: schizek »

A ja moge byc taki jak sobie zażyczy kobieta moge sie dostosowac :D i szukam obejętnie jakej kobiety byle by była w podobnym wieku do mnie, troche napisałem o sobie w innym wątku który jest ponizej to nie bede sie powtarzał jak jakas bedzie zainteresowana to nie se tam zajrzy i nie napisze do mnie na privi i naprawde potrzebuje kobiety i jak jakas potrzebuje faceta to nie do znac ja juz jestem prawie po chorobie i teraz szukam kobitki która naprawde chce se zacząc zycie układac i pokonac chorobe
Awatar użytkownika
maniek123
nadużywający
nadużywający

Schizek ty moj wierny ziomku z polchatu tego czatu KOPE LAT !
schizek
zaufany użytkownik

Post autor: schizek »

siema maniek napisz tym kobietą ze jestem godny poznania i zeby napisały do mnie :D
Awatar użytkownika
moi
moderator
moderator
Gadu-Gadu: 9
Kontakt:

Post autor: moi »

A dlaczego podczepiacie się pod wątek thelastSAMURAJA, zamiast wychwalać swoje przymioty we własnych wątkach? Może chłopak sobie tego nie życzy?

Pozdrawiam.m.
Awatar użytkownika
maniek123
nadużywający
nadużywający

dobra to juz nie pisze Moi bo jeszcze samuraj wyciagnie katane i bedzie nieciekawie...
ODPOWIEDZ

Wróć do „szukam znajomości”