oo

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
Jeżyk
zaufany użytkownik

Re: BIEGANIE lub JOGGING

Post autor: Jeżyk »

Dzisiaj podjęłam pierwszą próbę skakania na skakance. Udało mi się skakać 7 minut. Musiałam przestać bo dostałam silnego uderzenia bólu głowy. I poćwiczyłam jeszcze 13 minut, gdy głowa przestała mnie boleć. Chyba nie można skakać po wypiciu kawy, a ja właśnie tak zrobiłam. Ciśnienie zbyt gwałtownie podskoczyło.
Sposób na długie życie - CZUŁOŚĆ, BEZINTERESOWNOŚĆ, AKCEPTACJA
Awatar użytkownika
maniek123
nadużywający
nadużywający
Gadu-Gadu: 560878

Post autor: maniek123 »

witam wszystkich od razu zaznacze ze choruje na schizofrenie prosta biore solian i mam 25 lat. uprawiam kulturystyke i bieganie.Co prawda silownie mam w domu laweczke worek treningowy i 70 kg obciazenia naprawde jesli macie troche motywacji powoli zbierajcie na silownie faceci mozecie ja usprawniac i dokupowac obciazenie stopniowo.Cwicze juz pol roku bez przerwy na silce mam niezle wyniki 100 kg na klatke i 40 kg na bicepsik na serie !.co do biegania biegam juz od 3 lat.Dla kobiet wlasnie polecilbym bieganie swietnie spala tluszczyk i figurke bedziecie mialy jak ta lala nie mowiac juz o posladkach.jako motywacje zapodam swoje fotki na necie www.poskramiacz123.fotka.pl jesli ktos chce pogadac zostawiam tez swoje gg 560878.JEST MOC !
bylem juz na pieńku siedmiu piekieł ale teraz chyba nawet sie nie spoce...instruktor kulturystyki i fitnesu pozdrawiam. IMPOSSIBLE IS NOTHING. najsilniejsi przetrwają slabi się powoli wykruszają...
Awatar użytkownika
maniek123
nadużywający
nadużywający
Gadu-Gadu: 560878

Post autor: maniek123 »

A Tobie Dan gratuluje i zycze dalszych sukcesow w sportach chcialem jeszcze dorzucic do ze na wiosne wracam do turu klubu pilkarskiego w ktorym gralem dobrych pare lat.Dan fajnie ze motywujesz ludzi do sportu bo to jest naprawde genialna sprawa piona ziomus !
bylem juz na pieńku siedmiu piekieł ale teraz chyba nawet sie nie spoce...instruktor kulturystyki i fitnesu pozdrawiam. IMPOSSIBLE IS NOTHING. najsilniejsi przetrwają slabi się powoli wykruszają...
ODPOWIEDZ

Wróć do „sport”