Tego nie widac!!!!!!
Moderator: moderatorzy
Tego nie widac!!!!!!
witam wszystkich kto zajzy tu. Moje zainteresownie Schizofreniom zaczelo sie wlasnie dzisiaj kiedy uslyszalam w pracy ze kolezanka to ma.....kiedys myslałam o niej szczesciara ma wszystko rodzine kochajaceko meza.Z dnia na dzien spadalo moje dobre zdanie o niej myslałam, ze po prsotu ma złe dni lub taki okres zły zyciowy.Penego dnia przychodzac do pracy od rana wyczulam u niej alkochol wiec wmawiałam sobie ze to tylko moze jakis cokierek.Pewnego dnia przyszła tak pijana ze przewracała sie o włase nogi, belkotała ,smiała sie i było czuc alkochol.pierwsza mysl jak mi przyszła do głowy była jak tak mozna i jeszcze kobieta....nastepny raz juz j aprzyłapali miała w parcy 0,3promile.nic jewj nie zrobili kazali wziosc urlop zeby sprawa ucichła. Wydawło nam sie ze wszystko jest oki lecz to tylko pozory zacezła przychodzi dzo pracy takim stanie (nie pod wpływem alkocholu)ze człowiek bał sie o swoje zycie i o jej .zasypiał na siedzoca, wyłaczała sie na 2 godziny była rozkojarzona ,mdlała wkoncu przyznała sie ze bierze jkaies leki psychotropowe wiec kazlismy jej isc do lekarza bo moze mam za doza dawke o obiecała ze pujdzie i znikła od 2 tygoni nie przychodzi do pracy nie odbiera telefonów tlko rozłacz arozmowy .wspujczuje jej bo wiele przeszła alee wiecie my chcielismy jej pomóc a ona traktowała nas jak naj goszych wrogow .brak jej nam mam nadzieje ze odezwie sie i da zwolnienie jesli nie to wyrzuca ja z paracy ....jesli to przypadkiem przeczytasz to wracaj do nas czekamy na ciebie .............