Porady konsumenckie
Moderator: moderatorzy
- zbyszek
- admin
- Status: webmaster
- Kontakt:
Porady konsumenckie
Dzień dobry, oto porada jak kupić dobrą pralkę: http://zbyszek.evot.org/pralka.php
Re: Porady konsumenckie
już z wypiekami na twarzy czekam na ciąg dalszy poradników.
mam nawet propozycje na tematy nastepnych:
instrukcja osbługi śrubokręta,
jak otworzyć drzwi, które są zakmnkięte po przez naciśnięcie klamki,
jak włączyć komputer, który jeszcze nie jest włączony,
dlaczego nie moge włączyć monitora kiedy nie jest podłączony do prądu?
pozdrawiam.
mam nawet propozycje na tematy nastepnych:
instrukcja osbługi śrubokręta,
jak otworzyć drzwi, które są zakmnkięte po przez naciśnięcie klamki,
jak włączyć komputer, który jeszcze nie jest włączony,
dlaczego nie moge włączyć monitora kiedy nie jest podłączony do prądu?
pozdrawiam.
wszystkie wszystko wszystkich.
- moi
- moderator
- Gadu-Gadu: 9
- Kontakt:
Nie wiem, dlaczego kpisz, Mort. Zbyszek stara się być po prostu użyteczny. Może komuś przydadzą się jego "Porady konsumenckie"? Jeśli uważasz, że to chybiony pomysł, zaproponuj coś lepszego - krytyka powinna być konstruktywna.
Pozdrawiam.m.
Pozdrawiam.m.
z pewnością. ale wątpie, że ktoś komu takie rady będą potrzebne będzie wmoi pisze:Zbyszek stara się być po prostu użyteczny. Może komuś przydadzą się jego "Porady konsumenckie"?
stanie przebrnąć przez ten gąszcz literek.
Szanowna Pani Mecenas pana Zbyńka, ja tylko wyraziłem swoje zadowolenie i chęć przeczytania kolejnych poradników. jak już wspomniałem wcześniej nie jestem osobą, która mogłaby równać się z kimś tak "zacnym" dlatego proponowanie abym wymyślił coś "lepszego" jest ciosem zadanym zbyt nisko.moi pisze:Jeśli uważasz, że to chybiony pomysł, zaproponuj coś lepszego - krytyka powinna być konstruktywna.
a ja też się staram być inteligentny?moi pisze:Zbyszek stara się być po prostu użyteczny
moi pisze:Nie wiem, dlaczego kpisz, Mort.
niestety. niektórzy myslą, że ich obrażam, kiedy to tak naprawdę wrodzony(nie wiem, moze nabyty)kretynizm.
dobrze, kończe już bredzić, bo zbytnio siem poplamił pianą z ust.
- moi
- moderator
- Kontakt:
Zastanów się, Mort, po co i dlaczego piszesz takie posty? Co Tobą kieruje? Co dzięki temu zyskujesz?
Pozdrawiam.m.
Pozdrawiam.m.
Moi, to tylko pospolita zgorzkniałość.
-
- zaufany użytkownik
Moi, zadaję sobie podobne pytania co Ty. Te kpiny są bardzo nie na miejscu i zrobiło mi się niezmiernie przykro po ich przeczytaniu.
- moi
- moderator
- Kontakt:
Przegłosowany, to nie zgorzkniałość - to bezinteresowna złośliwość. Niektórzy ludzie tacy właśnie są - bezinteresownie złośliwi.
Pozdrawiam.m.
Pozdrawiam.m.
eN_ pisze:to tylko pospolita zgorzkniałość.
Myślę, że to jeszcze być jakaś zazdrość.moi pisze:to bezinteresowna złośliwość
Zapraszam do rozmowy na czacie.
nie zbardzo rozumiem 'pospolitego' wz-'ruszenia', smutkowania się i przypisywania mi wielu intencji.
czuje się dowartosciowany i nasycony.
do pelni szczescia brakuje jeszcze nastepnego poradnika.
czuje się dowartosciowany i nasycony.
do pelni szczescia brakuje jeszcze nastepnego poradnika.
- lea
- zaufany użytkownik
to jaki model masz drukarki HP? Ja za orginalne tusze HP płacę 35-42 zł w zależności od tego gdzie kupuję, a za zamienniki jeszcze mniej. Też słyszałam, że Brother nie jest zła i tania w utrzymaniusalydus pisze: Mój kolejny HP przestał działaćNastępną, którą kupię, będzie prawdopodobnie Brother - tanie tusze w porównaniu z HP (50-70 złotych za zamienniki) i podobno całkiem sprawnie działający sprzęt, przynajmniej ten z niższej półki, bo myślę o drukarce atramentowej, nie o laserowej.
pozdrawiam
- asthar
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
To napisał eN_, nie przegłosowany.moi pisze:Przegłosowany, to nie zgorzkniałość - to bezinteresowna złośliwość. Niektórzy ludzie tacy właśnie są - bezinteresownie złośliwi.
Pozdrawiam.m.
Ale tez nie wiem o co sie burzycie, jak komus nie pasuje nieuzasadniony cynizm, zawsze mozna go zignorowac albo odpisac na mniej wiecej tym samym poziomie.
Skoto Mort potrzebuje poradnika jak wlaczyc monitor bez uzycia pradu to niech go napisze/poszuka i opublikuje, sama sie chetnie dowiem. Czasem mi prad wylaczaja i wkurza mnie nie dzialajace nic, a router w szczegolnosci.
- lea
- zaufany użytkownik
fakt, to jest starszy model i może tyle kosztować, więc lepiej zanwestować wsalydus pisze:HP Deskjet F380. Sprawdzałem w wielu miejscach i tyle kosztują. Najmniej 50 zł.
Brother ewentualnie Epson Stylus (tylko, że przy Epson stylus lepiej zainwestować w zamienniki za 15-20 zł), tanie i dobre.
pozdrawiam
Również polecam Epson Stylus, tusze zamienniki ( cały komplet + 1 dodatkowy czarny ) zakupiłem za kwotę 30 zł na serwisie aukcyjnym Al... Pozdr.
Wystarczy tylko się uśmiechnąć, by ukryć zranioną duszę i nikt nawet nie zauważy, jak bardzo cierpisz....
Ja nie polecam Epsona - miałem i po jakimś czasie zaczął źle drukować pomimo czyszczonej głowicy. Teraz mam Brothera i jestem zadowolony.

- zbyszek
- admin
- Status: webmaster
- Kontakt:
Czy nie wydaje Wam się dziwna i nie do zaakceptowania sytuacja, w której producent przeprowadza autodestrukcję własnych urządzeń w celu zwiększenia swoich zysków ? Czy to nie jest rodzaj oszustwa ?