Poznam ludzi
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: zamieszczone tu ogłoszenia są widoczne w całym internecie.
Uwaga: zamieszczone tu ogłoszenia są widoczne w całym internecie.
Poznam ludzi
Witam Was,
Jestem dziewczyną z woj. śląskiego, mam 29 lat, poznam ludzi do niezobowiązujących ale codziennych pogaduch o wszystkim i o niczym, mam schizofrenię paranoidalną z odsłonięciem myśli, jestem na lekach i siedząc w domu czekam cierpliwie aż objawy miną i nie mogę sobie miejsca znaleźć. Jeśli jest ktoś komu się nudzi i chce zabić czas, albo pogadać o czymkolwiek, obojętnie czy jesteś dziewczyną czy chłopakiem, pisz na priva, albo wyślij maila.
Pozdrawiam.
Jestem dziewczyną z woj. śląskiego, mam 29 lat, poznam ludzi do niezobowiązujących ale codziennych pogaduch o wszystkim i o niczym, mam schizofrenię paranoidalną z odsłonięciem myśli, jestem na lekach i siedząc w domu czekam cierpliwie aż objawy miną i nie mogę sobie miejsca znaleźć. Jeśli jest ktoś komu się nudzi i chce zabić czas, albo pogadać o czymkolwiek, obojętnie czy jesteś dziewczyną czy chłopakiem, pisz na priva, albo wyślij maila.
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony pt lis 16, 2012 11:30 am przez think, łącznie zmieniany 2 razy.
Człowiek ma żal do człowieka, a życie jak osioł ucieka.
Pain makes people change.
Zobaczysz, jeszcze przejdę Ci dzisiaj przez myśl.
Pain makes people change.
Zobaczysz, jeszcze przejdę Ci dzisiaj przez myśl.
Re: Poznam ludzi
hej 

"Żyjemy w świecie przyjemności pozbawionych radości"
"Nie widzę gwiazd, lecz muszę trwać"
"Nie widzę gwiazd, lecz muszę trwać"
Witaj.
Napisz na gg.
45197954
Napisz na gg.
45197954
Hej!
Ja z Tobą chętnie pogadam. gg: 7915299
Pozdrawiam xD
Ja z Tobą chętnie pogadam. gg: 7915299
Pozdrawiam xD
-
- bywalec
Witaj napisałem Ci maila mam nadzieję że się odezwiesz, pozdrawiam:)
moje gg 8524016
moje gg 8524016
Władza absolutna państwa będzie funkcją absolutnej swobody każdej jednostkowej woli.