Hej
Jutro mam rozmowe kwalifikacyjna w sprawie pracy
w ogloszeniu bylo napisane ze szukaja z orzeczonym stopniem o niepelnosprawnosci
Akurat mam takie orzeczenie stopien umiarkowany
Mam jednak przeczucie zeby nie mowic ze choruje na schizofrenie bo sie wystrasza, tylko zeby powiedziec, ze mam depresje np
Ze mam stany depresyjne i depresje, i ze jak tak powiem to predzej mnie zatrudnia
Co myslicie dobrze robie prawda?
Slyszalem ze jak sie powie ze schizofrenia to niechetnie przyjmuja bo sie boja.
Praca i ...
Moderator: moderatorzy
Re: Praca i ...
Sprawdź eksperymentalnieKot w butach pisze:Slyszalem ze jak sie powie ze schizofrenia to niechetnie przyjmuja bo sie boja.
Nie chciałbym być na Twoim miejscu.
Sam nigdy nikomu nie mówiłem o swoich problemach psychicznych. Staram się jak najskuteczniej odizolować się od potencjalnych uprzedzeń. Na studiach mi się to udawało. Ale mi nie dali stopnia niepełnosprawności i muszę szukać pracy bez ułatwień.
- Kot w butach
- zaufany użytkownik
Re: Praca i ...
Eksperymentalnie wlasnie nie moge bo zalezy mi na tej pracy
A dzisiaj jak bylem w empiku to gdzie sie nie spojrzalem to kojarzylo mi sie wszystko zlewalo sie w jedna historyjke
Boje sie czy to nie nawrot choroby
Zmniejszylem sobie solian z 600 mg na 400mg, no ale przeciez biore jeszcze ketrel wieczorem 200mg no to nie powinno byc nawrotow
Boje sie.
A dzisiaj jak bylem w empiku to gdzie sie nie spojrzalem to kojarzylo mi sie wszystko zlewalo sie w jedna historyjke
Boje sie czy to nie nawrot choroby
Zmniejszylem sobie solian z 600 mg na 400mg, no ale przeciez biore jeszcze ketrel wieczorem 200mg no to nie powinno byc nawrotow
Boje sie.