PIS I PO NIC DOBREGO NIE ZROBIŁY!
Moderator: moderatorzy
- marek-sportowiec
- nadużywający
- Kontakt:
PIS I PO NIC DOBREGO NIE ZROBIŁY!
CZY JUŻ CZAS NA PALIKOTA W NASTĘPNYCH WYBORACH?
Pierwsza wojna atomowa nadchodzi! Nie pomogą pojazdy czy broń palna! Armia jest zbyteczna! Wojacy się nie przydadzą! Zasobów coraz mniej, bo są marnotrawione bezlitośnie przez samego człowieka!
Puss djevel Dreng, øl rødhåret bjørn.
taurus-piskus
Puss djevel Dreng, øl rødhåret bjørn.
taurus-piskus
Re: PIS I PO NIC DOBREGO NIE ZROBIŁY!
PiS i PO nic dobrego nie zrobili, ale Palikot też niczego dobrego nie zrobił i nie zrobi - to kolejny idiota, który się chwali drobnostkami, które nie mają żadnego znaczenia - np. afera z krzyżem - super, fajnie, zdjęli krzyż - i co z tego ? Autostrady dalej są niezbudowane, jak ja jadę na ferie do Austrii, to przez około 75 % szerokości Polski Polski się jedzie 7 godzin, a przez Czechy razem z Niemcami tyle samo ;P
Krytykowanie Kościoła nie ma sensu, bo oni niczego złego nie zrobili, oprócz gadania o polityce na mszach świętych (to jest jedyna słuszna rzecz, którą Palikot do tej pory powiedział). Na politykę oni nie wpływają, bo niby jak ? Niech ktoś poda jakiś konkretny przykład, zamiast powtarzać słowo w słowo jego propagandę....
Ruch Palikota ma normalnych ludzi w niższych sferach, ale w wyższych - są ludzie mających kontakty z Jerzym Urbanem, czy jak mu tam na imię, i popierają jego chamskie odzywki przeciwko Kościołowi. Są też w wyższych sferach ludzie mający przeszłość lub ideologię komunistyczną - np. Wanda Nowicka, której cytat każdy chyba znamy ("Jeśli ktoś nie był komunistą za młodu, to nie będzie przyzwoitym człowiekiem").
Ogólnie rzecz biorąc, wszystkie partie są do kitu, ale najmniejszym złem jest PiS. Lider trochę nieliderowy, ale czy to ważne dla państwa ? Raczej nie.
Krytykowanie Kościoła nie ma sensu, bo oni niczego złego nie zrobili, oprócz gadania o polityce na mszach świętych (to jest jedyna słuszna rzecz, którą Palikot do tej pory powiedział). Na politykę oni nie wpływają, bo niby jak ? Niech ktoś poda jakiś konkretny przykład, zamiast powtarzać słowo w słowo jego propagandę....
Ruch Palikota ma normalnych ludzi w niższych sferach, ale w wyższych - są ludzie mających kontakty z Jerzym Urbanem, czy jak mu tam na imię, i popierają jego chamskie odzywki przeciwko Kościołowi. Są też w wyższych sferach ludzie mający przeszłość lub ideologię komunistyczną - np. Wanda Nowicka, której cytat każdy chyba znamy ("Jeśli ktoś nie był komunistą za młodu, to nie będzie przyzwoitym człowiekiem").
Ogólnie rzecz biorąc, wszystkie partie są do kitu, ale najmniejszym złem jest PiS. Lider trochę nieliderowy, ale czy to ważne dla państwa ? Raczej nie.
"Odkąd poznałem ludzi pokochałem zwierzęta"