poznam dziewczyne ze schizofrenią

Uwaga: Ten dział jest widoczny w całym internecie. Ogłoszenia niewidoczne dla googla proszę umieszczać w podobnym dziale w "dla zarejestrowanych".

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
Uwaga: zamieszczone tu ogłoszenia są widoczne w całym internecie.
schizek
zaufany użytkownik

poznam dziewczyne ze schizofrenią

Post autor: schizek »

witam tak jak w tematecie poznam dziewczyne co leczy sie na schizofrenie i tez brakuje jej płci przeciwnej ja lecze sie od 4 lata a mam 24 wiosny miałem 2 psychozy obecnie chodze do Lo dla dorosłych jak je skoncze chce isc na studia finanse i bankowosc i zrobic maklera, obecnie pracuje jako pomocnik spawacza i mam zamiar zrobic sobie w najbliszym czasie spawacza , mam własne mieszkanie więc po bliszym poznanu mogłaś by sie do mnie wprowadzic :D interesuje sie sportem sam mam zamiar znów zacząc cwiczyc po 2 letniej przerwie i zacząc uprawiac wspinaczke górską, interesuje sie jeszcze giełdą, religiami jake są na swiecie i lubie obejrzec dobry film jesli któras dziewczyna była by zainteresowana to niech napisze na gg 34348996 jestem ciągle na niewidocznym wiec mozna w kazdym czasie do mnie napisac i nawet jak bede w pracy to napewno odpisze jak przyjde do domu albo moze po prostu napisac na forum, a zapomniałbym napisac ze jestem z katowic :) i jak by sie znalazła kobitka z katowic to jeszcze lepiej by było ale chętnie poznam dziewczyne równiez z innego zakątka polski.
schizek
zaufany użytkownik

Re: poznam dziewczyne ze schizofrenią

Zadna dziewczyna nie chce mnie poznac :roll: szkoda,ale i tak jeszcze mam małą nadzieje ze któras sie odezwie.Naprawde mi brakuje kobiety, jak jest jaks kobieta co tez jej brakuje faceta to nie da znac.
Mariii
zaufany użytkownik

Post autor: Mariii »

Może za mało piszesz na forum i owe dziewczyny niewiele o Tobie wiedzą.

PS
Ja niestety jestem zajęta i za stara :mrgreen:
Wasz świat nic mi nie dał, nic nie może mi zabrać
schizek
zaufany użytkownik

To własnie jak by napisały to bys my sie lepiej poznali
ODPOWIEDZ

Wróć do „szukam znajomości”