Bezpłatny punkt konsultacyjny e-mail

Dla osób szukających ogólnej pomocy i wstępnej orientacji dotyczącej choroby.
Kto umie dokładniej nazwać problem proszę pisać w działach tematycznych "Ogólnej dyskusji"

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
krms82
zaufany użytkownik

Re: Bezpłatny punkt konsultacyjny e-mail

Post autor: krms82 »

A dlaczego te informacje nie zostaly udostepnione na forum?
Awatar użytkownika
Niemamnie
zaufany użytkownik
Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu

Post autor: Niemamnie »

Czy ten punkt konsultacyjny jest skuteczny w razie N?
W razie nawrotu powinny siedzieć tam kompetentne osoby a nie help desk z przypadku.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
Awatar użytkownika
Jaskolka
zaufany użytkownik

Post autor: Jaskolka »

Tak trochę przypinam się do czyjegoś tematu. Ale wiem że potrzebne są różnego rodzaju punkty wsparcia i informacje o tym, :handgestures-thumbupleft: :character-oldtimer: Już 3 razy dzwoniłam na numer podany w paszce papierosów , w sprawie pomocy w rzuceniu palenia. Taka pomoc rzeczywiście istnieje. Za pierwszym razem pan zaproponował po prostu spacer, nie mógł zrozumieć że nie chce sobie dokładać cierpienia. Ale nie zraziłam się zadzwoniłam jeszcze 2 razy i już po;proszono do telefonu psychologa. :romance-threesome:

Ja też planowałam założyć Fundację Pomocy Chorym Osobom. Ale to długa historia. może kiedyś opowiem,. :happy-sunshine: :scared-notify:
Szeptem pisane do mojego ucha : Słowo Boże
Awatar użytkownika
ZDROWIE WYZDROWIENIE
bywalec

Post autor: ZDROWIE WYZDROWIENIE »

Pogoda pisze: sob mar 12, 2016 9:00 pm Najistotniejsze w tym wszystkim jest to, że to sam człowiek tworzy je sobie i sam jest za nie odpowiedzialny.
Tak to jest znana technika. Z chorego poszkodowanego, jeszcze zrobią winnego.
Awatar użytkownika
Józef80
zaufany użytkownik

Post autor: Józef80 »

ZDROWIE WYZDROWIENIE pisze: ndz sty 13, 2013 5:45 pm No i napisałem do Was, ale kontakt mailowy Wam nie odpowiada ..... Oczywiscie trzeba było życie utrudnić i wprowadzić wymóg kontaktu "Pocztą Polską". No i co ty myślisz człowieku, że ja teraz nie mam co robić, tylko szukać znaczków, później skrzynki na listy i łazić po mrozie w dodatku w niedziele, żeby sie jeszcze rozchorować .... Drodzy forumowicze, te wszystkie fundacje jak przeglądałem to tylko : "daj 1%", "tu mozesz wpłacić", "wesprzyj nas",.... no kpina, w biały dzień.
Przeczytałem cały wątek i masz rację. Ciekawe jak po wprowadzeniu kwoty wolnej od podatku będą sobie radzić tacy cwaniacy.
Czemu ty się, zła godzino,
z niepotrzebnym mieszasz lękiem?
Jesteś - a więc musisz minąć.

(Wisława Szymborska)
silesius
zarejestrowany użytkownik

Post autor: silesius »

Strona jeszcze działa ale raczej już nie są prowadzone przez nią aktywne działania. Interwencyjnie gdyby ktoś potrzebował pomocy to można zgłosić się na konsultację do Fundacji Salida. Głównie działają wokół uzależnień, ale też mają doświadczenie w pracy z osobami w stanach psychotycznych.

Wróć do „kto pomoże”