Ja pierdole co ja wyprawiam
Moderator: moderatorzy
Ja pierdole co ja wyprawiam
Witam państwa od 5 tygodni wpierdalam mirtazen 30 mg i *słowo niedozwolone* mam urojenia, jestem u rodziny i tylko robie sobie jeszcze gorzej... ja pierdole kiedy mi sie to skończy ??? Mam urojenia grzechu, poczucie winy i jeszcze sie bardziej pogrążam. Teraz moja rodzina myśli, że jest winna temu mojemu chujstwu, a ja sie czuje winny... Jedyne co mnie trzyma przy tym wszystkim to: "persecuteur persecute"... jak ktoś nie wie co to to zapraszam Antoni Kępiński "Schizofrenia" 1981 stare wydanie... rozdział o urojeniach..... pomóżcie coś.... a rodzina mówi żebym wziął się w garść w końcu.... ale mam jazde 

Wiktoria
powiem ci że mirtazen jest na urojenia! Powiem ci więcej w deprescji tej mojej mam urojenia, miałem gigantyczne urojenia... miałem takie urojenia że myślałem że ktoś chce mnie zabić... powiem więcej pomimo tej dawki leku mam urojenia w tej chwili!! w tej chwili jestem tak zdenerwowany na mojego psychiatre że wsadze mu te leki do dupy... Nie powiedział mi że mam urojenia a ja nie wiedziałem co się ze mną dzieje i drążyłem temat i teraz jest *słowo niedozwolone* straszny zonk i mam jeszcze gorzej

Wiktoria
powiem ci że mirtazen jest na urojenia! Powiem ci więcej w deprescji tej mojej mam urojenia, miałem gigantyczne urojenia... miałem takie urojenia że myślałem że ktoś chce mnie zabić... powiem więcej pomimo tej dawki leku mam urojenia w tej chwili!! w tej chwili jestem tak zdenerwowany na mojego psychiatre że wsadze mu te leki do dupy... Nie powiedział mi że mam urojenia a ja nie wiedziałem co się ze mną dzieje i drążyłem temat i teraz jest *słowo niedozwolone* straszny zonk i mam jeszcze gorzej