Ja pierdole co ja wyprawiam

Proszę pisać w części ogólnej tego działu jeśli temat nie pasuje do żadnego z poddziałów.

Moderator: moderatorzy

Kosmo

Ja pierdole co ja wyprawiam

Post autor: Kosmo »

Witam państwa od 5 tygodni wpierdalam mirtazen 30 mg i *słowo niedozwolone* mam urojenia, jestem u rodziny i tylko robie sobie jeszcze gorzej... ja pierdole kiedy mi sie to skończy ??? Mam urojenia grzechu, poczucie winy i jeszcze sie bardziej pogrążam. Teraz moja rodzina myśli, że jest winna temu mojemu chujstwu, a ja sie czuje winny... Jedyne co mnie trzyma przy tym wszystkim to: "persecuteur persecute"... jak ktoś nie wie co to to zapraszam Antoni Kępiński "Schizofrenia" 1981 stare wydanie... rozdział o urojeniach..... pomóżcie coś.... a rodzina mówi żebym wziął się w garść w końcu.... ale mam jazde :(
Kosmo

Wiktoria 8) powiem ci że mirtazen jest na urojenia! Powiem ci więcej w deprescji tej mojej mam urojenia, miałem gigantyczne urojenia... miałem takie urojenia że myślałem że ktoś chce mnie zabić... powiem więcej pomimo tej dawki leku mam urojenia w tej chwili!! w tej chwili jestem tak zdenerwowany na mojego psychiatre że wsadze mu te leki do dupy... Nie powiedział mi że mam urojenia a ja nie wiedziałem co się ze mną dzieje i drążyłem temat i teraz jest *słowo niedozwolone* straszny zonk i mam jeszcze gorzej
Kosmo

Wiktoria 8) powiem ci że mirtazen jest na urojenia! Powiem ci więcej w deprescji tej mojej mam urojenia, miałem gigantyczne urojenia... miałem takie urojenia że myślałem że ktoś chce mnie zabić... powiem więcej pomimo tej dawki leku mam urojenia w tej chwili!! w tej chwili jestem tak zdenerwowany na mojego psychiatre że wsadze mu te leki do dupy... Nie powiedział mi że mam urojenia a ja nie wiedziałem co się ze mną dzieje i drążyłem temat i teraz jest *słowo niedozwolone* straszny zonk i mam jeszcze gorzej
Kosmo

Oczywiście już mi zdenerwowanie przeszło i nic podobnego psychiatrze z lekami nie będe robił :lol:
Gość

Post autor: Gość »

Antydepresanty mogą nasilac urojenia, więc sie nie dziw. Na schize i urojenia to są neuroleptyki :P
Kosmo

Nie wiem lekarzem nie jestem, ale nie powinny sie nasilać... no kurwde po to jest lek żeby łagodzić pewnie stany a nie nasilać!
Kosmo

Miałem lepiej, znowu mam gorzej i lepiej za razem
ODPOWIEDZ

Wróć do „dyskusja ogólna”