najgorszy szpital w Polsce
Moderator: moderatorzy
-
- zarejestrowany użytkownik
najgorszy szpital w Polsce
Jest wiele ciężkich szpitali w Polsce dlatego proszę o sugestie z opisem dla najgorszego szpitala.Chce stworzyć ranking by przez przypadek tam nie trafić.Ja proponuje szpital w Choroszczy,szpital ten szczyci się tym ze jako pierwsi na świecie aktywizowali pacjentów a polegało to na tym ze zaganiali chorych na pole i kazali im robić , po prostu ich wykorzystywali żywcem w XIX wieku.
To ze tam bije się pacjentów zastrasza i okrada to codzienność.Kiedy tam przychodzisz mówią ci ze tu jest jak w wojsku, a kiedy nie ma lekarzy rządzą salowi.Musisz im ulegać bo jak będziesz walczył o swoje prawa to skończy się to w pasach.Dodam tez ze różne mafie maja tam swoich żołnierzy a konowały im preparują diagnozy.
Napiszcie proszę o innych dziadowskich szpitalach i patologii w nich występujacych.Czekam na sugestie.
To ze tam bije się pacjentów zastrasza i okrada to codzienność.Kiedy tam przychodzisz mówią ci ze tu jest jak w wojsku, a kiedy nie ma lekarzy rządzą salowi.Musisz im ulegać bo jak będziesz walczył o swoje prawa to skończy się to w pasach.Dodam tez ze różne mafie maja tam swoich żołnierzy a konowały im preparują diagnozy.
Napiszcie proszę o innych dziadowskich szpitalach i patologii w nich występujacych.Czekam na sugestie.
- Kamil Kończak
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Re: najgorszy szpital w Polsce
Gniezno ale tam takich rzeczy nie ma.Szpital wygląda jak siedziba Hitlerjugend.
Pragniesz czegoś? - rób to bo zaczniesz o tym marzyć.
" May your love of the form culminite in the love of
the formless."
https://www.youtube.com/watch?v=0joS1fzwFcU
" May your love of the form culminite in the love of
the formless."
https://www.youtube.com/watch?v=0joS1fzwFcU
-
- zbanowany
- Kontakt:
W Olsztynie jest spoko!
Geld ist nicht gut! Ich habe eine schinke mit saltz! USA is dead! Eminem is dead!
www.pijany-muminek.pl
www.pijany-muminek.pl
Czasem na jednych oddziałach jest syf total, a na innych warunki jak w sanatorium!
Sam jednak bieżących informacji z pierwszej ręki tu nie posiadam, bo ostatnio byłem hospitalizowany całodobowo pod koniec XX wieku!
Sam jednak bieżących informacji z pierwszej ręki tu nie posiadam, bo ostatnio byłem hospitalizowany całodobowo pod koniec XX wieku!
-
- zbanowany
- Kontakt:
Starszyzna gada, że kiedyś posiłki były lepsze. Wielu już umarło! Jak wyjścia były to pijani wracali. Ja o piwku nie myślałem, bo staram się być abstynentem. Wszystko się zmienia z czasem. Spokojnego 2012 roku ludziska kochane!
Geld ist nicht gut! Ich habe eine schinke mit saltz! USA is dead! Eminem is dead!
www.pijany-muminek.pl
www.pijany-muminek.pl