Bzdurna przepowiednia

miejsce na dowolną inną dyskusję nie dotyczącą schizofrenii

Moderator: moderatorzy

piotr 84
bywalec

Bzdurna przepowiednia

Post autor: piotr 84 »

Ojciec Dyrektor zachwalał to kupiłem książke o przepowiedniach podobno niemiecka stygmatyczka Teresa Neumann przepowiedziała polskim oficerom gdy ci zapytali czy mają do polski wracać czy nie, przepowiedziała żeby wracali w polsce już nic im nie grozi i że widzi złą przyszłość dla niemiec a ja myśle no miała kobieta rację szczególnie jak to byli oficerowie z AK to wujek Stalin już o nich zadbał no gdzie do Niemiec a w szczególności do RFN-u albo ameryki ( USA ) tam napewno by im się krzywda stała polske czeka pół wieku dobrobytu i spokoju a zachód panie broń rewolucja moralna aż Joseph Ratzinger z Wojtyłą się za głowę złapią na soborze watykańskim drugim

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Ostatnio zmieniony wt lis 29, 2011 11:33 am przez piotr 84, łącznie zmieniany 2 razy.
piotr 84
bywalec

Re: Bzdurna przepowiednia

co o tym myślicie ?
zalew
zaufany użytkownik

Post autor: zalew »

Zależy jak na to patrzeć. Ostatnio ks. Natanek powiedzial ze komunizm byl blogoslawieństwem dla Polski bo dzieki temu kosciół katolicki trzyma sie jeszcze jako tako.
Kupujesz rzeczy których nie potrzebujesz
za pieniądze których nie masz
żeby zrobić wrażenie na ludziach których nie lubisz
piotr 84
bywalec

No tak ksiądz Tishner powiedział to nie dokładny cytat ale sens będzie ten sam a mianowicie polski katolicyzm przetrwał trudną próbe komunizmu ale czy oprze się próbie rozumu racjonalistycznej myśli
jakoś tak

a tak szczerze przyznam się że nawet w tej książce Przepowiednie dla polski i świata na XXI wiek napisali że Teresa Newmeen podobno przepowiedziała zwróć uwagę że podobno
Awatar użytkownika
Kamil Kończak
zaufany użytkownik
Kontakt:

Post autor: Kamil Kończak »

A to bzdura,bzdura jak mało która zaśpiewał żołnież do swojego dowódcy i poszedł na ryby.
Pragniesz czegoś? - rób to bo zaczniesz o tym marzyć.

" May your love of the form culminite in the love of
the formless."

https://www.youtube.com/watch?v=0joS1fzwFcU
piotr 84
bywalec

Inna przepowiednia mówi że polska znów będzie wielka jak niegdyś od morza do morza prezesowi i ojcu dyrektorowi to musi się podobać a ja myśle niech będzie mała jak austria albo szwajcaria ale przynajmniej bogata jak szwajcaria albo przynajmniej austria
Tyle że nie jednak nie może być taka mała bo wtedy było by przeludnienie więc niech będzie taka jaka jest ale niech będzie bogatsza
owych dwóch panów co to ich wymieniłem chyba mają kompleks że nie są obywatelami mocarstwa ?
Awatar użytkownika
KAMELEON
zaufany użytkownik

Post autor: KAMELEON »

eee tam te przepowiednie to pic na wodę,troche tego przeczytalem ostatimi czasy ale jakoś nie chce mi sie w nie wierzyć
"...Charakter niespokojny,niepokorny,trudny,chociaż nie ciągnie się za nim
aż siedem grzechów głównych...."
ODPOWIEDZ

Wróć do „inne”