...

relacje rodzinne i ogólnie interpersonalne

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
what_a_feeling
bywalec

...

Post autor: what_a_feeling »

.......................
Ostatnio zmieniony pt lis 25, 2011 11:41 am przez what_a_feeling, łącznie zmieniany 1 raz.
Mariii
zaufany użytkownik

Re: Matka jest przeciwniczką miłości

Post autor: Mariii »

Myślę, że rodzicielka próbuje Cię chronić przed dorosłym życiem, samodzielnością i odpowiedzialnością.
Z drugiej strony facet, który zakłada rodzinę powinien być dorosły. A według mnie takową dorosłość przeważnie osiągacie po 30. Z kolejnej jednak strony kobieta po 30 jest już stara i szanse na urodzenie zdrowego dziecka są mniejsze. Tylko czy taka 20 latka będzie chciała starszego o 10 lat partnera :/
Ja bym nie chciała...
Wasz świat nic mi nie dał, nic nie może mi zabrać
redaktor
bywalec

Post autor: redaktor »

mariii pisze:Myślę, że rodzicielka próbuje Cię chronić przed dorosłym życiem, samodzielnością i odpowiedzialnością.
Z drugiej strony facet, który zakłada rodzinę powinien być dorosły. A według mnie takową dorosłość przeważnie osiągacie po 30. Z kolejnej jednak strony kobieta po 30 jest już stara i szanse na urodzenie zdrowego dziecka są mniejsze. Tylko czy taka 20 latka będzie chciała starszego o 10 lat partnera :/
Ja bym nie chciała...
No, powiedzmy, najlepsza różnica w związku między partnerami, to mężczyzna starszy o 4- 9 lat od kobiety... czyli jak ma się np. 36 lat, to taka 27- latka może być... :D :twisted: .
Mariii
zaufany użytkownik

Post autor: Mariii »

I pewnie oboje mieliby być po studiach?

PS
Szkoda, że kolega wykasował posta.
Ciekawa byłam Waszej opinii...
Wasz świat nic mi nie dał, nic nie może mi zabrać
Awatar użytkownika
what_a_feeling
bywalec

Re: ...

Post autor: what_a_feeling »

Wykasowałem, bo odczuwałem wyrzuty sumienia :wink: Dzisiaj znów o tym z nią gadałem i mówi, że wcale mi nie zakazuje umawiania się z dziewczynami :|
Zagubiona we mgle
zaufany użytkownik

Re: ...

Post autor: Zagubiona we mgle »

raido pisze:Wykasowałem, bo odczuwałem wyrzuty sumienia :wink: Dzisiaj znów o tym z nią gadałem i mówi, że wcale mi nie zakazuje umawiania się z dziewczynami :|
Dobra, dobra, już ja to znam. Z jednej strony mówi, że nie zakazuje, a jednocześnie mówi coś odwrotnego i robi z człowieka idiotę!
Szkoda, że wykasowałeś posta.
ODPOWIEDZ

Wróć do „rodzina i otoczenie”