Rafał Aleksander Ziemkiewicz
Moderator: moderatorzy
Rafał Aleksander Ziemkiewicz
Świeży wywiad jednego z moich ulubionych publicystów. Temat dyskusji związany jest Narodowym Świętem Niepodległości.
Re: Rafał Aleksander Ziemkiewicz
.,..,
Ostatnio zmieniony wt cze 12, 2012 11:59 pm przez ______X, łącznie zmieniany 1 raz.
.
Ostatnio zmieniony wt lut 11, 2014 6:32 pm przez mei, łącznie zmieniany 1 raz.
Kochajcie tych, których chcecie kochać, żyjcie tak, jak chcecie żyć i nigdy nie pozwólcie by ktokolwiek przeszkodził wam w zmienianiu waszych marzeń w rzeczywistość.
Jared Leto, 13.04.2014.
Jared Leto, 13.04.2014.
- przegłosowany
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
Nie lubię Ziemkiewicza, bo jest inteligentny i nie wiem jak ktoś na tyle inteligentny może być tak zaślepiony i nieobiektywny.
gówno w proszku na kijoszku
Dyskusja pt.: "Jak być dziś patriotą?" z udziałem R. Ziemkiewicza:
(cz.1)
(cz.2)
(cz.1)
(cz.2)
- przegłosowany
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
http://www.rp.pl/artykul/751204.html?p=1
Kolejny fascynujący wywód. Z tego, co pisze tu Ziemkiewicz wynika, że sprowadzeni specjalnie na tę okazję niemieccy lewicowcy wytoczyli się wprost z redakcji "Krytyki Politycznej" natomiast Ci skini, kibole itp. atakujący lewą stronę i palący samochody TVNu, ale nieatakujący strony prawej, nie posiadali absolutnie żadnych poglądów, przyszli tylko natłuc lewicy, choć nikt ich z prawicy nie chciał ani nie zapraszał. Policja z kolei nie dysponowała odpowiednio czułą aparaturą pozwalającą stwierdzić czy kibice i skini posiadają jakiekolwiek poglądy.
Kolejny fascynujący wywód. Z tego, co pisze tu Ziemkiewicz wynika, że sprowadzeni specjalnie na tę okazję niemieccy lewicowcy wytoczyli się wprost z redakcji "Krytyki Politycznej" natomiast Ci skini, kibole itp. atakujący lewą stronę i palący samochody TVNu, ale nieatakujący strony prawej, nie posiadali absolutnie żadnych poglądów, przyszli tylko natłuc lewicy, choć nikt ich z prawicy nie chciał ani nie zapraszał. Policja z kolei nie dysponowała odpowiednio czułą aparaturą pozwalającą stwierdzić czy kibice i skini posiadają jakiekolwiek poglądy.
gówno w proszku na kijoszku