wzrost wagi po fluanxolu
Moderator: moderatorzy
wzrost wagi po fluanxolu
Mam pytanie do osób, które brały ten lek. Czy spowodował u Was on wzrost wagi? (nie zwiększając jednak apetytu). I czy ten wzrost się kiedyś zatrzymał, czy trwał w nieskończoność?
Re: wzrost wagi po fluanxolu
Brałam przez kilka lat Fluanxol w zastrzykach. No więc trochę tyłam po nim ale się pilnowałam i jak przybrało mi się 3-5 kg, zaczynałam odchudzanie. Zwykle tyłam na zimę a wiosną gubiłam zbędne kilogramy. Koniec końców udało mi się zachować prawidłową wagę.
Melisa
Brałem przez pierwsze parę dni 3mg rano, miałem lekką akatyzję i lekarz pozwolił brać 1,5mg rano z zypsillą 80mg wieczorem. Brałem tak przez ok 3 tygodnie. Nie przytyłem, ale 4 razy w tygodniu chodziłem na basen. Apetyt po nim raczej nie rośnie, także w małych dawkach lek nie powodował u mnie tycia.
Brałem przez pierwsze parę dni 3mg rano, miałem lekką akatyzję i lekarz pozwolił brać 1,5mg rano z zypsillą 80mg wieczorem. Brałem tak przez ok 3 tygodnie. Nie przytyłem, ale 4 razy w tygodniu chodziłem na basen. Apetyt po nim raczej nie rośnie, także w małych dawkach lek nie powodował u mnie tycia.