Program Droga do Siebie
Moderator: moderatorzy
Program Droga do Siebie
Jeżeli ktoś chce skorzystać: http://www.drogadosiebie.pl/schizofrenia
Re: Program Droga do Siebie
Polecam również, w sumie podstawowe informacje ale jak ktoś szuka czegoś na początek dobrze rozpisane to strona jest godna polecenia.
Witam!schizo11 pisze:Polecam również, w sumie podstawowe informacje ale jak ktoś szuka czegoś na początek dobrze rozpisane to strona jest godna polecenia.
Mój przyjaciel od dwóch miesięcy bierze Risperdalconsta w zastrzyku co 15 dni dodatkowo ma tabletki Parkinane , których nie chce łykać jakie mogą być tego konsekwencje czy ktoś mi może powiedzieć
Jeśli bierze zastrzyk, to pół biedy (tak sądzę). Nie biorąc tego drugiego leku, naraża się na wspomniane wcześniej drżenia kończyn, akatyzję, czyli niemożność usiedzenia, ogólny niepokój nóg, rąk objawiający się czymś na styl parkinsonizmu.
Hej!
Nawiązując do zastrzyków z Ripeldancosty, które bierze mój przyjaciel chciałam zapytać czy będzie musiał je brać już do końca życia nadmieniam że bierze je od dwóch miesięcy a od trzech ma stwierdzoną schizofrenie paranoidalną . Z góry dziękuję.
Nawiązując do zastrzyków z Ripeldancosty, które bierze mój przyjaciel chciałam zapytać czy będzie musiał je brać już do końca życia nadmieniam że bierze je od dwóch miesięcy a od trzech ma stwierdzoną schizofrenie paranoidalną . Z góry dziękuję.