Nie ogarniam świata...

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
Kamil Kończak
zaufany użytkownik
Kontakt:

Nie ogarniam świata...

Post autor: Kamil Kończak »

Włosi płacili kasę talibom za bezpieczeństwo żołnierzy w wyniku czego talibowie mieli więcej kasy na walkę z innymi najeźdzcami.Paranoja...

http://www.tvn24.pl/0,1713773,0,1,ambas ... omosc.html
Pragniesz czegoś? - rób to bo zaczniesz o tym marzyć.

" May your love of the form culminite in the love of
the formless."

https://www.youtube.com/watch?v=0joS1fzwFcU
piotr 84
bywalec

Re: Nie ogarniam świata...

Post autor: piotr 84 »

norma tylko polacy walczą za naszą i waszą wolność nawet jak inne narody tej wolności nie chcą np Irak
Awatar użytkownika
marek-sportowiec
nadużywający
nadużywający
Kontakt:

Re: Nie ogarniam świata...

Post autor: marek-sportowiec »

Polskie wojo to jest patologia! Pełno anaboli, wytatuowanych, spaślaków, enkejowców, fejsbukowców, alkoholików, narkomanów, r00chaczy. Grochówki mi żałowali na stadionie okręgówki kiedyś, a głodny byłem! Leżą na pryczach w woju i raperów typu Karamba z Krakowa słuchają! Wojenek nie ma, a kasa na nich idzie! Emery mają szybciej i młodzi kiedyś robili skok na kasę idąć w trepy - niedawno widziałem pijanego wojaka, który w śmietniki pijany kopał jak Żan Klod Van Dam i jego kumpel na bosaka pomykał koło nocnego z alkoholem i o grze Fifa na PlayStation coś bełkotał! Wysłać ich wszystkich do Afryki niech pokój zaprowadzą! Samolociki Polacy kupili z USA i latają na drogiej benzynie! Jak wiadomo życie na tej planecie się każdemu pogarsza zamiast polepszać! Kiedyś to werbowali do woja każdego kto "zdrowy", a raczej na badaniach lekarzyki soldackie nic nie wykryły albo poborowy zataił czy nieśmialy albo małomówny to nic nie powiedział . . .
Pierwsza wojna atomowa nadchodzi! Nie pomogą pojazdy czy broń palna! Armia jest zbyteczna! Wojacy się nie przydadzą! Zasobów coraz mniej, bo są marnotrawione bezlitośnie przez samego człowieka!
Puss djevel Dreng, øl rødhåret bjørn.
taurus-piskus
ODPOWIEDZ

Wróć do „polityka”