co to jest?

relacje rodzinne i ogólnie interpersonalne

Moderator: moderatorzy

hydro

co to jest?

Post autor: hydro »

witam wszystkich. mieszkalem z dziewczyna od roku. jakies pol roku temu dostala dziwnego ataku. zmiennosc nastrojow, placzliwosc, agresja, obojetnosc itp. okazalo sie to nie pierwszy raz a rodzina i ona ukrywala caly problem przede mna. slyszalem o jakis wizytach u psychiatry, to wszystko. obecnie nie jestesmy razem ale w sumie mieszkamy niedaleko siebie i obaj jestesmy daleko od swoich rodzin i czuje sie w obowiazku miec ja na oku. moje informacje o jej chorobie sa bardzo powierzchowne. wiem tylko tyle ze teraz jest z nia "ok", tzn studiuje, pracuje, ma znajomych. chcialbym dowiedziec sie co moze to oznaczac: bierze dziennie 10mg OLZAPINU od dluzszego czasu i biorac pod uwage ilosc posiadanych tabetek jeszcze dlugo bedzie brac. Co to za lek, jak silne ma dzialanie, na jakie dolegliwosci sie go stosuje i najwazniejsze: jak reaguje z alkoholem i czym to moze grozic, poniewaz osoba ta to dosyc imprezowa osoba i wiem ze nie stroni od alkoholu. prosze o powazne i w miare mozliwosci fachowe informacje i porady. dziekuje.
ODPOWIEDZ

Wróć do „rodzina i otoczenie”